נימאס לי מי החיים !!!!!!!

hraaa

New member
נימאס לי מי החיים !!!!!!!

נימאס לי מי החיים !!!!!!! הגמגום הזה תמיד בראש שלי אני לא מפסיק לחושב אליו ובגלל זה קשה לי לדבר לפעמים אני נלחם בזה אני מנסה לא לחשוב אל זה ועושה הכוללללללללל נגד זה אבל זה תמיד חוזר אני כבר לא יודע מה לעשותתתתתתתתתתתת שמעתי שיש איזה סם שעוזר לזה אני לוקח את זה פעם אחת וזה יורד לי את זה נכון או שאני צריך לקחת את זה תמיד?????

J o n g l e r

New member
יהיה בסדר. לדעתי זה אחד הגורמים

המשפיעים ביותר על החרפה בגמגום - עצם העובדה שחושבים על כך וזה נמצא בראש כל הזמן. לא צריך להלחם בזה אלא לנסות לקבל את עצמך, להפנים את העובדה ולהמשיך עם חיוך ענק. בקשר לסמים אז בתור אחד שעשה קצת סמים בחיים שלו אני מרגיש מחובתי להזהיר אותך!!! אני מניח שאתה מדבר על סם הזייתי פסיכואקטיבי שנקרא L.S.D - או בעברית טריפ - זה סם מאוד מסוכן בעל השלכות והשפעות רבות. ישנם כמה דיווחים/שמועות על אנשים ששטוענים שלאחר החוויה - השתחררו חלקית אם לא טוטאלית מהגמגום. זוהי לא עובדה ובטח שלא מחקר, ולי אישית אני לא יודע כמה זה השפיע על הגמגום, אך בוודאי השפיע על רובדים אחרים בחיים. חש צורך עז להזהיר אותך, בטח שלא "תמיד" ולא באופן קבוע ובכלל במיוחד אם אתה צעיר ואין לך נסיון בתחום הזה. זהו סם מאוד מסוכן שכמו שיש אנשים שטוענים "שנרפאו" מהגמגום בעקבותיו יש אנשים שרצחו,התאבדו,השתגעו ומה לא בעקבותיו. מה שכן ידידי אני מציע לך בכל אופן לא לנסות לברוח ולהלחם, אלא לקבל להפנים להתחזק ולראות את הדברים החיוביים.

R O N Y1

New member
תפסיק לחשוב על הגמגום תמשיך לחיות

ורק אל תחשוב על סמים כי זה לא יעזור לך ניראה לי שאתה די צעיר שנימאס לו מהגימגום . אבל יש לי חדשות בשבילך זה לא הסוף אתה עוד תיסבול מהגימגום והגימגום יעשה בך מה שהוא רוצה אני לא נביא אבל מהגימגום שום דבר טוב לא יצא מה שתקבל זה "יזע דם ודמעות " אני יודע שזה פורום תמיכה אבל הסיוט לא יגמר תמיד חשבתי על הגימגום כעל ים סוער ואנחנו שוחים בים ומנסים לא לטבוע חיים ביאוש עם טיפת תקווה בקיצור מה שנישאר לעשות זה להמשיך לשחות לא לוותר רוני

edwar k

New member
למה שיימאס לך מהחיים

אתה בסה"כ מגמגם זה לא נורא בכלל, ואל תחשוב על סמים כי זה מאוד מסוכן וכך אתה רק תזיק לעצמך ואני לא חושב שאתה מחפש צרות לעצמך, אז תסתכל על החצי המלא

יאלה אני לא מבין למה לא מפתחים איזה

תרופה ניתוח משהו להוצאת החראא הזה המחיים שלנו בטח בכלל האחוז הנמוך של המגמגמים בארץ משרד הבריאות לא מודע לבעיה שלנו לגודל ולהשפעת בחיינו אני מאמין שהם היה אחוז גדול יותר היתה יותר מודעות לבעיה והיו בטוח הופכים עולמות בשביל לפתח תרופה לבעיה שלנו

trtrkoni

New member
אתה בטח עכשיו בתקופה גרועה.

נראה לי שאני מתחיל עם תקופה טובה בגמגום שלי. אני מקווה שהיא תישאר כמה שיותר זמן. עדיף שתשכר ולא תיקח סמים. אומרים שאם אתה שיכור אתה פחות מודע לדיבור שלך ואז אין לך פחד לגמגם ואתה מפסיק לגמגם. רק אל תהיה אלכוהליסט!

למעלה