נימאס לי (במשבר)

נימאס לי (במשבר)

נימאס לי מעצמי נימאס לי שמיסתכלי עליי כאילו אני מיפלצת נימצאס לי שצוחקים עליי או שאני שותה קולה אומרים לי את לא צריכה או שאני הולכת למסעדה ומזמינה משהוא לאכול כולם סביבי לוחשים נימאס לי להיות שמנה לעלות במישקל לישקול 100 קילו להיות רק פנים יפות אני כבר לא רוצה לחיות לא רוצה לחיות בעולם רע ומגעיל להיות הסטוץ של זה או להיות מאוהבת ושבורה ממנו!! אני רוצה להרזות אני רוצה להיות רזה אני רוצה להיות אנורקסית להקיא כול יום את מה שאני בולעת נימאס לי לרוץ לאוטובוס ושכולם מיסתכלים עליי כאילו אני מיפלצת או שהנהג אותר עוד כמה ריצות כאלה ותרזי טוב בקיצור נימאס לי ליחיות פה להיות חיילת של מדינה מסריחה שלא מקבלת אותך כמו שאתה אני רוצה למות נימאס לי להיות שמנה נימאס לי לישמוע אנשים אומרים לי תעשי דיאטה כשאני באה לבקש עצה דיייייי רדו לי מהוריד צעו לי מהנשמה כי עוד מעט אני כבר לא יהיה פה !!! לא רוצה לחיות פה יותר ...... אני!!

blueskay

New member
שלא ימאס לך../images/Emo24.gif

תחיי את חייך כמו שהם, תעשי רק מה שאת אוהבת. אל תדפקי חשבון לאף אחד/ת חוץ מלעצמךץ אל תתני לאנשים להתיחס אלייך כאל משהו חריג. תעמידי כל אחד במקומו כולל את נהג האוטובוס הרי לא כל אדם הוא מושלם מה שחשוב זה מה הוא מרגיש כלפי עצמו. תחייכי ואל תשכחי תמיד יהיה מישהו שיאהב אותך כמו שאת ודווקא בגלל מי שאת ומה שאת. אמנם בקצרה אך אני מקווה שתדעי שישנם אנשים שאוהבים פשוט כי את בן אדם וזהו. קבלי חיבוק חם ואוהב למצברוח קר וכואב...

lizush

New member
Put On A Happy Face

Gray skies are gonna clear up, Put on a happy face; Brush off the clouds and cheer up, Put on a happy face. Take off the gloomy mask of tragedy, It's not your style; You'll look so good that you'll be glad Ya' decide to smile! Pick out a pleasant outlook, Stick out that noble chin; Wipe off that "full of doubt" look, Slap on a happy grin! And spread sunshine all over the place, Just put on a happy face! Put on a happy face Put on a happy face And if you're feeling cross and bitterish Don't sit and whine Think of banana split and licorice And you'll feel fine I knew a girl so glooming She'd never laugh or sing She wouldn't listen to me Now she's a mean old thing So spread sunshine all over the place Just put on a happy face So, put on a happy face

karibuni

New member
א ת י פ י פ י ה ! ! ! שמעת../images/Emo140.gif???

אושריתי אני לא מכיר אותך אבל דבר אחד אני יודע. שהכאב שלך אמיתי ובא מבפנים. גילו של הכותב לך כפול מגילך ודבר אחד למדתי בחיים. שברגע שהאמנתי בעצמי הצלחתי להבקיע . נישארתי שמן בגופי אבל בריא בנפשי. לפיכך , תתעשתי יקירה , תסתכלי במראה ותראי כמה שאת יפה ותחיי את חייך בהתאם למה שמתאים לך ולא בהתאם למה שמתאים לאחרים... אני בטוח שההוא יגיע ויעשה הכל , אבל הכל כדי לזכות בליבך , אם לא בצבא אז אחרי. בינתיים חיבוק חם ונשיקה והרבה הרבה עידוד ...

מאמי כנסי!

אני קוראת את מה שאת כותבת והלב נצבט! איך אנשים מצליחים לערר את הביטחון של בני האדם אבל מאמי תתאפסי על עצמך תשלטי ברגשות שלך. אל תתני לאחרים לקבוע לך את הכללים ולהרגיש שזה לא עולמך, את יודעת אני מאוד דוגלת במשפט שאומר אדם מוביל את עצמו לאן שהוא רוצה להגיע. גם לי בעברי היו את הרגשות שאת אומרת גם אני חשבתי לא שווה לא שייכת, ניסית פעם למצוא את כל היתרונות שבך האם הצלחת להשוות את זה מול אחרים פתאום תביני שאת עולם ומלואו. את מספרת שמעירים לך על זה שאת שותה קולה אז תשמעי הערה שהעירו לי: הלכתי לקנות שווארמה והזמנתי גם דיאט קולה אז המוכר אומר בקול וואלה לא מבין את האנשים האלה דופקים שווארמה ושותים דיאט קולה אבל את חושבת ששתקתי לו ממש לא עניתי ואמרתי לו שמה לעשות אני מאוד אוהבת את הדיאט קולה יותר מאשר את הקולה ושאין קשר לדיאטה ושבפעם הבאה ינסה להבין דברים רק בעצמו. גם אני מקבלת המון הערות אבל אני דואגת לענות באותה הרגע ולגרום לאדם מולי להבין שהוא טעה אני גם ישר מוצאת את הנקודה השלילית בו או בה ומעלה אותה במידית ואז את יודעת מה אופס אבל אף אחד לא מושלם לכולם יש פגמים. מאמי תקבלי את עצמך ואז תראי כמה טוב יהיה לך החיים שלנו יפים השאלה איך אנחנו מסדרים לנו אותם. קיבלת מתנה חיים, אל תנסי לזלזל בהם לרגע תנצלי אותם כי יום שעובר לא חוזר. נשיקות וחיבוקים ותמיד כאן בשבילך אורית.

rikibit

New member
אני חושבת שאת מגזימה../images/Emo4.gif

ראיתי את תמונתך ואני חושבת שאת בחורה נאה. צאי מההזייה שכולם בוחנים אותך וצוחקים עלייך כשאת רצה לאוטובוס או אוכלת זה הכל בראש שלך,ברגע שתשני חשיבה כבר לא תחשבי שכולם ממקדים את תשומת הלב השלילית הזאת כלפייך. אך ככל שתהיה שלילית לגביי עצמך כך תיראי בעיניי כולם,אז קחי את עצמך בידיים ותחליטי מה את רוצה לעשות..דיאטה או לא דיאטה החלטה שלך בלבד ולא של הסובביך אותך...או כמו שקרה לי אפילו זרים באוטובוס ששאלו:"למה עם פנים כה יפות כמו שלך את לא מרזה" ניוז פלאש נאט יור ביזנס
העיקר שתהיה את והעיקר שלא תדפקי חשבון... ל א ף א ח ד

יקירתי!!!!!!!!

ראשית, אני נורא המומה לקרוא שנמאס לך מעצמך...את יפיפיה!!! שנית,את יודעת כמה פעמים הוציאו לי קולה מהפה?.. "זה משמין"? נו אז?...אם הייתי לוקחת קשה את כל הביטויים האדיוטיים שאנשים מוצאים מהפה-הייתי מרגישה כמוך,אני מניחה. נסי לתת לזה לעבור דרכך,להיות גאה בכל ס"מ מגופך, אהבי את עצמך כי רק כך יאהבו אותך. גם אני מלאה,שמנה או איך שלא יגדירו את זה ואני מרגישה הכי יפה בעולם!!! גם אם אני לא לטעמו של אחד מתוך כמה... אני מוקפת ידידים,חברים ומכרים בגלל שאני גאה בעצמי,אוהבת ,שלמה עם גופי ומקרינה את זה החוצה... כשמשדרים חיוביות-הסביבה תידבק אלייך בלי שתרגישי בכך! מישהו אמר לי היום שאני סופגניה..יכלתי נורא בקלות להיעלב.. התשובה שהוא קיבל היתה "הסופגניה הכי יפה והכי מתוקה שאי פעם ראית". הוא היה בשוק...ובמקום להעליב-הוא התחיל לפלרטט...(עד מצב של לבקש מס' טלפון) תשני את החשיבה יקירתי, יהיה לך הרבה יותר טוב... כשתהיי אנורקטית תקללי את כל העולם על כך שיגידו לך "תשמיני קצת"... תמיד,תמיד, יש לאנשים ביקורתיים מה לומר,להעיר,להעליב. בהצלחה יקירתי!! תהיי חזקה!!!!

../images/Emo201.gifוכמו שנאמר, בפרשת השבוע:

"אני חיה בשביל עצמי, לא בשביל אחרים; אז למה צריך בכלל להזיז לי, מה איזשהו אהבל כזה או אחר יעביר, בקבולת המינימלית של השכל שאין לו? שיחשוב מה שהוא רק רוצה-סלאש-מסוגל; אני, בינתיים, אכייף ואהנה, כמה שרק יתחשק לי".

למעלה