נימאסססס לי

נימאסססס לי

מלאכול את המרק דייסתי ומעדנים לא אוהבת בכלל והפירה בכלל בעע תנו לי תפריטים מעניינים לשבוע השלישי לניתוח (טבעת)אמרו לי סלט ביצים... מותר טונה מקופסאת שימורים ?או איך עושים בכלל סלט טונה???סוריי על הבורות חחח שבת שלום

תפריט לשבוע השלישי

היי ימית, שבת שלום! קודם כל, איך הולך בנתיים?! התפריט לשבוע השלישי כבר יותר מגוון מהשבוע השני והראשון.. רק תזכורת שבשבוע השני את יכולה כבר לאכול כמעט הכל, בהמלצה לאכול כל דבר בנפרד, כדי לחוש את ההבדלים. התפריט של השבוע השני כולל פירה תפוחי אדמה דליל, ירקות מבושלים מעוכים, ירקות חיים, גבינות ומעדנים, דייסות סולת/קורנפלור/קוואקר/אורז, ממרח חומוס/טחינה/טונה/אבוקדו/ביצים מעוכות היטב עם מיונז או שמן, פתית, פרכיות, מרק טחון, פסטה מבושלת רך מאוד ומעוכה בשבוע השלישי אפשר כבר להוסיף בשר טחון, דג טחון, עוף מבושל רך מאוד, קרקרים, אורז, פסטות לא מעוכות, אבל מבושלות טוב. אין חובה לאכול רק סלט ביצים וטונה, נראה לי שהתבלבלת בשבועות.. הכוונה היא לממרח טונה, וזה מוצר שנמכר ככה... אבל את עברת את זה. לא לנסות לחם או כל סוגי מאפי בצק וגם לא שניצל/פיצות אני מקווה שיצטרפו עוד אנשים ויאמרו עוד דברים שאת יכולה להוסיף לתפריט. שבת שלום

שרה16

New member
מגוון ארוחות, אפשר לפתוח "בית הפרי" בבית

ביצה קשה מעוכה עם גבינה לבנה או מיונז, מרקים מכל הסוגים גבינות מכל הסוגים, ממרחים של כבד עוף ממרח טונה מעורבב עם קצת מיונז מיצי פירות וירקות רסק פירות יוגורטים, ריוויון, תפ"א במיקרו או פירה, ירקות מבושלים כמו גזר וקישוא

למעלה