ניל יאנג

Anuerysm

New member
ניל יאנג

אממ לפני כמה ימים קניתי את האלבום הארווסט של ניל יאנג ומאז אני שומע אותו בערך 7-8 פעמים ביום אז חשבתי לקנות עוד אלבום שלו בפעם הבאה שאני אהיה בחנות דיסקים על מה אתם ממליצים?

חח אחי אתה גם פה:)

טוב...אז ניל יאנג.. לא שומע אותו כ"כ בזמן האחרון,אבל אני מכיר טוב מאוד את העבודה שלו לפי דעתי אחרי HARVEST אתה צריך לעבור לEverybody Knows This Is Nowhere ..אלבום מדהים ומרגש אחרי זה לדעתי תעבור ל-ZUMA ואז לHARVEST MOON המופתי.. ואפרופו ניל יאנג,מומלצת גם הלהקה שלו Crosby, Stills, Nash & Young והאלבום הראשון שלהם בכלל מומלץ בחום...

epitaph

New member
מסכים עם איש האדום קליפורניה...

במיוחד בהמלצה ל CSN&Y, האלבום Deja Vu הוא אלבום מעולה ושווה לבדוק גם את באפולו ספרינגפילד, אני מכיר רק את האוסף וממה ששמעתי זו עוד דרך טובה להמשיך עם ניל יאנג. (וזה הדבר היחיד שלהם שראיתי שמוכרים אבל שווה לבדוק באוזן או בקצת אחרת בשביל אלבומי אולפן)

Welsh

New member
לך על So Far

זה אוסף של קרוסבי, סטילס, נאש & יאנג, אחלה אוסף, כל שיר-פנינה. גם האוסף של בופאלו ספרינגפילד הולך. אם אתה נעול על יאנג בקריירת הסולו אז אני אישית אוהב את Comes A Time ואת After The Gold Rush במיוחד, אבל יש לו מלא אלבומים נהדרים.

digression

New member
דיסקים של יאנג שאהבתי:

mirrorball sleeps with angels עדיין מסכימה איתם על קרוסבי סטילס נאש & יאנג

Anuerysm

New member
תודה על ההמלצות ../images/Emo13.gif

אני חושב שאני אלך על אבריבאדי נווז.. ועל אפטר דה גולד ראש אם הם לא יעלו הרבה אני אקנה את האלבום הראשון של הלהקה גם

למעלה