נילי מכה שנית

start up

New member
נילי מכה שנית

נילי אברמסקי השיגה תוצאה מדהימה בריצת 10 ק"מ במסגרת אליפות ישראל היום ושברה את השיא הישראלי הבינלאומי. רק חבל שהאתלטיקה בארץ זוכה לכה מעט אהדה - היו כשני צופים בלבד (במסלול האימונים של הדר יוסף) מלבד האתלטים, המאמנים והשופטים !!!!!

yuvalhets

New member
כללת אותי ביניהם?

אני שמח שהיא שברה שיא, אבל עדיין לא הבנתי מה ההבדל בין שיא ישראלי בינלאומי לשיא ישראלי. העיקר שהיא מרוצה וכל האחרים גם

שיא בינלאומי

לפי מיטב ידיעתי, שיא בינלאומי במדינה מסויימת הוא התוצאה הטובה ביותר שנקבעה על אדמת אותה מדינה - ללא קשר ללאומיות הרץ. כלומר אף אשה עוד לא רצה כמו נילי בארץ הקודש.

כן הא

אנשים לא איכפת להם מאתלטיקה תוצאה כמו שנילי עשתה המון זמן לא עשו וגם אולה דור שברה שיא ישראל במוט -3.85 שיפור של 10 ס"מ לשיא הקודם אני זוכר שאברבוך עשה שנה שעברה 5.90, הייתי 20 מטר מהקפיצה וראיתי את זה, כמו שכתבו בעיתון, לא זכור לי שכל-כך קצת אנשים היו עדים לתוצאה ברמה כזאת בעולם, בתוצאות דומות בעולם יש עשרות אלפי צופים - בשביל אותם תוצאות רק כאן אנשים לא מבינים למה האתלטיקה נקראת מלכת הספורט.... אדם

start up

New member
Nili result was ~33:37

while place 2nd and 3rd (women) were ~37min. The man winning results were around 30m30sec.

start up

New member
It was hard to know the exact resul

It was hard to know the exact results because there was no Timer clock for us to watch!!!!!

למעלה