ניכן ללמוד אימון?

ido11111

New member
ניכן ללמוד אימון?

הי אני יועצת ארגונית (בעלת תואר2 ביעוץ ופיתוח ארגונית) ועוסקת בהנחית קבוצות ואימון- אשר למדתי "דרך הרגליים". אני רוצה להרחיב את הידע שלי גם בתחום האימון, רק שההיצע לכל מכון/בי"ס רב ואיני יודעת היכן להתמקד. אני יודעת שלתות ולמיל יש תוכניות טובות. מה דעתכם?חשוב לי לציין שאיני מעוניינת בלימודי תואר אלא יותר בקורסים. אשמח להמלצה.

bridges

New member
להתחיל להפעיל את הרגליים

אהלן, כפי שבודאי שמת לב אם קיבלת מסרונים כל מאמן נוטה להמליץ על בית הספר בו הוא למד. אני מזמין אותך פשוט להפעיל את הרגליים ולהתחיל להגיע לערבי המבוא של בתי הספר השונים ולראות איזה מודל אימון מתאים לאמונות שלך ולאווירה שאת מחפשת. ושוב פעם אני מזכיר לכולם שאנחנו לא ממליצים על בתי ספר לאימון בפורום. רונן

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
לימודי אימון

יש רשימה מלאה של בתי הספר לאימון בקישורי הפורום. כמו כן בשאלות הנפוצות של הפורום יש כמה טיפים איך למצוא בית ספר לאימון. אני מקווה שהמידע הזה יועיל לך, ואת מוזמנת לחזור עם שאלות ספציפיות. לכל בית ספר יש סגנון משלו ובתי הספר אינם ברמה אחידה, ולכן חשוב לקרוא על בתי הספר, ללכת לערבי מבוא ולדבר עם בוגרים. אין תארים אקדמיים באימון. גם התוכניות שמלמדים באוניברסטאות הן למעשה תוכניות חוץ אוניברסטיאיות המקבילות לקורסים שתמצאי מחוץ לאוניברסיטה. אני מאוד ממליצה ללמוד אימון באופן מסודר - זהו תחום ידע וכדי לומר שעוסקים ב"אימון" יש ללמוד ולהבין את מהותו.

einatgross1

New member
יש הרבה מאוד אנשים בעלי רקע כזה

שלומדים אימון. יחוד עם זאת, מומלץ לבעלי רקע כשלך לקחת קורסים מאוד ממוקדים באימון, במקום בקורסים שמלמדים שוב את תואר ראשון ושני במדעי ההתנהגות. בהצלחה,

למעלה