ניכוי מס הכנסה

ניכוי מס הכנסה

שלום לכולם יש לי שאלה... השתחררי משירות הצבאי בספטמבר 2003 אחרי שחתמתי 9 חודשי קבע. מיד עם סיום שירותי התחלתי לעבוד. הבנתי שאני זכאית ל2.5 נקודות זכות. אולם חברתי מהצבא בעלת אותו סיפור מקבלת 4.75 במקום עבודתה השונה. שאלתי היא כיצד אני מבררת כמה נקודות זכות מגיעות לי וכיצד אני מבררת כמה בדיוק אמור לרדת לי הניכוי של מס הכנסה ממשכורתי. אודה לתשובתכם המהירה

mstern

New member
תכנסי באתר של מס הכנסה

ישנה חוברת בשם "דע את זכויותיך", ושם כתוב הכל. ללא קשר, את עדיין יכולה לקבל חזרה, אם אכן ניכו לך יותר מדי.

הבהרה נוספת ברשותך

נכנסתי לאתר - ואולי זו אני ואולי זה הם אבל בזבזתי חצי שעה ולא הבנתי כלום רשום באתר שחייל משוחרר רק עד שנה זכאי לנקודות זכות...ושוב נחזור לבעיתי, אני משוחררת עוד לא שנה , אחרי שחרורי מקבע (9 חודשים) ומקבלת במשכורת 3.75 \ אולם חברתי באותו המצב מקבלת 4.75...ולה לא יורד דבר מהמשכורת למס הכנסה אולם לי יורד כ 500 שקלים למשכורת של 6500??? זה הגיוני??...כמה נקודות זכות אמורות להיות לי ואיך זה אמור להתבטא במשכורת בבקשה תשתדל לענות לי..העניין חשוב לי מאוד רוב תודות

isaacf

New member
שלווה -חייל משוחרר

שלווה נקודות שמקבל חייל משוחרר הכוונה משרות חובה בצהל. שירת בקבע כמה שנים ????? משוחררת מקבע 9 חודשים. לכן בלי לדעת כמה זמן שירתת בקבע לא ניתן לדעת נק זכות

mstern

New member
פתרון מהיר

אני אבדוק לך בתוכנה. תכתבי לי בבקשה: ברוטו זכות סוציאלית אם יש (ביטוח מנהלים/קופ"ג) מצב משפחתי ילדים עיר מגורים תאריך שחרור משירות חובה מצה"ל וכמה חודשי שירות חובה

תשובה

הייתי בקבע 9 חודשים. כמו שנאמר אני משוחררת כבר 10 חודשים לערך. אני מאוד מודה לך על תשובתך המהירה :)

שיר ורד

New member
אולי את נחשבת בשנה השנייה לשחרור

נדמה לי שמחשבים את הזכאות ממועד השחרור משירות חובה.

isaacf

New member
שלווה

מצורף לינק אתר שבו תוכלי לבדוק נק זיכוי בעוד פרמטרים נוספים http://www.hilan.co.il/Moked_Yeda_Lesachar/hishuv.asp

למעלה