אני השתמשתי בכזה...
עלה לי 60 שקל אולי יותר, לא זוכרת כמה היו [גמרתי את זה] באופיס דיפו. ולגבי איכות תלוי מה אתה מדפיס, טקסט או ציור לא מיודעמה מסובך יוצא סבבה לגמרי, ונראה שהיה שם כל הזמן [זה מה שאני עשיתי] אבל יכול להיות שעם תמונות יותר מורכבות זה לא ייצא נקי. חשוב מאוד להקפיד על ההוראות גיהוץ, ולשים את המגהץ כנדרש, אולי אפילו כמה שניות יותר, כי אחרת רק חלק מתגהץ והחלק השני לא, וזה דופק את התמונה לגמרי [כי אי אפשר להחזיר את זה אח"כ, אני לא ברורה, אני יודעת, אבל צריך לראות בשביל להבין.] הוראות כיבוס מיוחדות ככל הידוע לי אין, אבל מצד שני אני לא מי שמכבסת בבית, ואם יש, הן בטוח כתובות במה שמצורף לדפים הללו. לגבי הצבע, זה קצת מעצבן. את צריך להדפיס את מה שאתה רוצה בכתב ראי. עכשיו, הדפים האלה לבנים. אחרי שאת מדפיס, אתה גוזר רק את התמונה/טקסט ואת זה מגהץ. אם תגזור ריבוע לבן שעליו כתוב לדוגמא "אבא" אז גם הרקע הלבן יעבור לחולצה [גם בחולצה לבנה רואים בערך]. אז או שתגזור במדוייק, רק ממש מסביב למה שאתה רוצה, או שתעשה מראש רקע למה שאתה כותב בצבע של החולצה. [יכול להיות שיש שיטה יותר קלה, לא ידוע לי עליה] סליחה על האורך, המשך לילה/יום נעים.