נייר להדפסה על חולצות

1Reebok

New member
נייר להדפסה על חולצות

חבר שלי אמר לי שיש סוג מסוים של נייר שאפשר להדפיס עליו, ולאחר גיהוץ להעביר לחולצה את ההדפס. 1.כמה עולה נייר מהסוג הזה? 2.עד כמה איכותי ההדפסה יוצאת? 3.יש הוראות כיבוס מיוחדות? 4.אפשר גם לגהץ על חולצה שחורה, או שרק לבנה תתאים?

Seret Shel Sex

New member
אני השתמשתי בכזה...

עלה לי 60 שקל אולי יותר, לא זוכרת כמה היו [גמרתי את זה] באופיס דיפו. ולגבי איכות תלוי מה אתה מדפיס, טקסט או ציור לא מיודעמה מסובך יוצא סבבה לגמרי, ונראה שהיה שם כל הזמן [זה מה שאני עשיתי] אבל יכול להיות שעם תמונות יותר מורכבות זה לא ייצא נקי. חשוב מאוד להקפיד על ההוראות גיהוץ, ולשים את המגהץ כנדרש, אולי אפילו כמה שניות יותר, כי אחרת רק חלק מתגהץ והחלק השני לא, וזה דופק את התמונה לגמרי [כי אי אפשר להחזיר את זה אח"כ, אני לא ברורה, אני יודעת, אבל צריך לראות בשביל להבין.] הוראות כיבוס מיוחדות ככל הידוע לי אין, אבל מצד שני אני לא מי שמכבסת בבית, ואם יש, הן בטוח כתובות במה שמצורף לדפים הללו. לגבי הצבע, זה קצת מעצבן. את צריך להדפיס את מה שאתה רוצה בכתב ראי. עכשיו, הדפים האלה לבנים. אחרי שאת מדפיס, אתה גוזר רק את התמונה/טקסט ואת זה מגהץ. אם תגזור ריבוע לבן שעליו כתוב לדוגמא "אבא" אז גם הרקע הלבן יעבור לחולצה [גם בחולצה לבנה רואים בערך]. אז או שתגזור במדוייק, רק ממש מסביב למה שאתה רוצה, או שתעשה מראש רקע למה שאתה כותב בצבע של החולצה. [יכול להיות שיש שיטה יותר קלה, לא ידוע לי עליה] סליחה על האורך, המשך לילה/יום נעים.

true light

New member
מניסיון -

חבילה של ניירות, באופיס דיפו, עולה 60 ש"ח ויש בה עשרה ניירות. איכות התמונה תלויה במדפסת ולא בנייר. אפשר להדפיס על צבעוני, הרקע הלבןבן לא כ"כ מורגש. חוצמזה שאתה גוזר ממש ממש צמוד לתמונה, אז בכלל. אגב, אני לא ממליצה להדפיס על גופיות / כל בד שאתה מתכוון למתוח - התמונה "נסדקת", וזה ממש מעצבן. בהצלחה! :)

dafnaleh

New member
אצלי

40 ש"ח בערך לכ-4 או 5 דפים. הדף היה המומלץ ביותר ע"י המוכר באופיס דיפו, האיכות היתה די טובה, אבל עכשיו, אחרי מספר כביסות, ההדפס דהוי למדי. עדיין רואים, אבל דהוי. צריך לדאוג שהמשטח שעליו מגהצים יהיה ממש חלק, חלק לגמרי. אני גיהצתי על קרש גיהוץ ועל התמונה הופיעה דוגמה של תבליטים שהיו מתחת לשכבה החיצונית של הקרש, סיפור מוזר. בכל אופן, הזמנתי תיק בפרינטמול, אפשר להזמין שם גם חולצות, והאיכות היא איכות של בגדים מהחנות. מומלץ! וגם ממש זול (התיק עם ההדפס שבחרתי עלה 45 ש"ח כולל משלוח)

dafnaleh

New member
בנוגע לכיבוס

כמו כל חולצה עם הדפס, רצוי להפוך את החולצה קודם.

למעלה