ניימ שלום

ניימ שלום ../images/Emo9.gif

אני מאוד אוהבת את אלן ריקמן (
) אבל עצוב לי שראיתי מעט מאוד סרטים שהוא משחק בהם. (טוב, שניים. ה"פ מן הסתם וסוויני טוד. אבל יש סרטים ספציפיים של ה"פ שראיתי יותר מפעם אחת וזה היה רק בגללו, ואני בפירוש אלך לסרט בגלל העובדה שהוא נמצא ברשימת השחקנים.) אז... רציתי לדעת איפה אפשר להשיג עוד ואיך הם נקראים..?
+ אני אשמח להתנחל בפורום שלכם
(כלומר, אני חדשה וזה.) ואני אלך לענות עכשיו על השרשורים שיש לי מה להגיד בהם~ טהטה~

מלאכית16

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

סרטים שאלן משחק בהם הם די נדירים. הסרטים שיותר קל להשיג: רובין הוד: מלך הגנבים מת לחיות 1 על תבונה ורגישות כל ההארי פוטרים למיניהם המדריך לטרמפיסט בגלקסיה אהבה זה כל הסיפור דוגמה והסרטים שיהיה פחות קל להשיג, אבל יש סיכוי (אם את הולכת לחנות DVD כזו שיש בה מבחר נרחב של סרטים ישנים..): הצילו אני דג (סרט מצוייר חמווווווווד) מייקל קולינס רספוטין נמל אפל כיבוש הגלקסיה ראש בראש (את זה לא נראה לי שיהיה ממש קשה להשיג) וזהו בערך...כל השאר - או ממש נדירים בארץ, או בכלל לא הגיעו לארץ. הייתי ממליצה לך להשיג חלק מהסרטים שלו ברך מסויימת, אבל היא לא חוקית

Pale Crysania

New member
הצילו אני דג? לא ידעתי שהוא מדובב שם. ../images/Emo12.gif

יש לי את זה בבית האמת, אבל זה בעברית. אווווווווווווווף. הוא מדובב את הדג הרשע והפסיכופת, נכון?

מלאכית16

New member
כן...והוא../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

שררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

שכחתי מהמדריך לטרמפיסט ../images/Emo6.gif

אני וידיד שלי רואים את זה, וכזה... *בהייה* "אני מכיר את מרווין." "גם אני." *לא מתרכזים בסרט וכל הסרט מנסים להבין מי זה* "אומג זה סנייפ!" "מה?!" "מרווין! זה סנייפ!" "אוי, נכון!!!" הא, ותודה
אני בהחלט אתחיל להשיג את הרשימה הזו

litaf1

New member
איי אחד הסרטים.. הציטוט מהחתימה שלי הוא משם

חחח אלן עשה את הרובוט האימואי הכי סקסי בעולם

Thestral

New member
Dude!../images/Emo108.gif

היינו אמורים לראות את הצילו אני דג ביחד D:

מלאכית16

New member
ראיתי את הסרט הזה...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

עוד לפני שהיכרתי אותך. ככה שאין מצב.

Thestral

New member
ואז אמרת לי שהוא מאגניב../images/Emo108.gif

ואמרת שתראי אותו איתי. >< והכרת אותי>>

מלאכית16

New member
טוב...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

זה יכול להיות. לא ראיתי את הסרט מאז הפעם הראשונה שראיתי אותו, ככה שאתה מוזמן. למרות שאני חושבת שצריך להיפגש כדי לראות אותו ביחד.

Thestral

New member
יש אמת בדבריך../images/Emo108.gif

אי לכך ובהתאם לזאת:
בואי הביתההההההה|גבנצ|

מלאכית16

New member
כאילו שזה יעזור..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

אני עדיין מחכה לביקור יומולדת..

למעלה