ניילון לקלפי יוגי הו

ניילון לקלפי יוגי הו

קניתי בחנות "פריק" בת"א ניילון לקלפי יוגי הו אבל יש רק 3 חורים בניילון בצד בשביל להשים בקלסר(למעלה, באמצע ולמטה) צריך איזה קלסר מיוחד בשביל הניילונים האלה?

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אני חושבת שכן.

אבל לא בטוחה בקשר לאיפה ניתן להשיג אותו.

ayana

New member
סורי על הנצלו"ש^_^''

משהו שמצאתי וחשבתי שחובבי יוגיהו (ואלה שמכירים את הטריילרים של שר הטבעות) ישמחו לראות.... ברגע שראיתי עלתה לי רק מילה אחת לראש: ג-א-ו-נ-י תראו ותבינו... (לפי הסדר מומלץ)- אה...ויש מצב לספויילרים קטנים (למרות שצריך ממש ממש להתאמץ כדי באמת להבין מה הולך- כך שלא הייתי נותנת לזה לעצור אותי - זה שווה) הנה ו http://www.youtube.com/w/LOTR%7ETHE-TWO-TOWERS?v=LihidbrCFbQ הנה 2 http://www.youtube.com/w/LOTR%7EThe-Return-of-the-Pharoh?v=BlPaZm6CFmo&search=yu%20gi%20oh תהנו ^_^

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifOMG...

הקליפ ה-1 פאק O.ם....דארטז הוא סארומן...תהרגו אותי =_=""" טבעת המילניום היא הטבעת של שרה"ט יאמי הוא ארגורן... מאליק הוא סם O.ם באקורה פרודו שחכתי איך קוראים לו -.-""" נו הזה עם מפתח המילניום...פאק ברח לי השם שלו...קיצר הוא גאנדלף אנזו היא אוון סטו הוא המלך הזקן הזה שקיבל כמה בוקסים בראש ובסרט ה-3 מת @@...לא זוכרת את השם שלו סרניטי היא ארווין הקליפ ה-2(הרבה ספוילרים מעונת זכרונות פרעה!!!) אותו דבר @@...אממ יאמי כארגורן יותר מוצא חן בעיניי... יאמי באקורה זה גולום @@...פאק...האמת...מתאים לו XD אממ...
יוגי כמו סם ויאמי כמו פרודו בסוף...כשהוא חצי מת...בסרט ה-3...פאק @@ יש לי נוסטלגיה... אנשים...תראו את שני הקליפים...זה מצחיק @@ ומפחיד...ולא קשור...בעצם כן קשור

עוד שאלה לגבי הקלפים

כמה קלפים יש בסידרה? ראיתי באתר ebay מלא קלפים נדירים ולא נדירים אז זה מעניין אותי לדעת תודה מראש

impale

New member
כמה קלפים יש?

האמממממממ המון... בעקרון בהתחלה יצאה כל כמה חודשים הוצאה של 100 ומשהו קלפים אחרי זה יצאו בגינינג ורבולושן שהחילו 200 ומשהו קלפים ועכשיו כל חודש יש הוצאה חדשה של 60 קלפים כל זה לצד הסטרטר דקים שיוצאים ובהם 50 קלפים פחות או יותר והמשחקים שיוצאים שבכל אחד מהם כ3 פרומואים מה עוד? בחול,היכן שהמשחק מצליח יותר,יש עיתון שמוקדש כמעט רק לזה.. אז יוצא שם לפעמים קלף בנוסף יש טורנירי הובי שמנוהלים שם ומקבלים בהם קלף בדרגת נדירות פרלל. כמה יש? כמה אלפים. וכל חודש יש +65 בערך....

למעלה