נייט פרוסקה?

Seidman

New member
נייט פרוסקה?

קטע מבלוג שאומרים שהוא נחשב למבדר (בלוג של רוסים, הריח מונע ממני לבדוק לעומק). אבל הקטע הספציפי הוא בהחלט אבן יסוד למי שהגורל החליט להתעלל בו וגרם לו לצאת ומוואגינה של רוסיה/פולניה וכל מה שדומה להן.

Cobe Anan

New member
יועלה הרוסי הזה לפורום../images/Emo70.gif

סוף סוף הגיע מהארץ החולה הזאת משהו טוב.. אני בעד למנות אותו לרוסי של כבוד בפורום. סתם, שיהיה.

GMN

New member
../images/Emo4.gif

לדעתי זו אחיזת עיניים... לא יכול להיות שהוא באמת רוסי, כי חייכתי פעמיים בזמן שקראתי את הקטע הזה. וזה לא יכול להיות, כי רוסים לא מצחיקים, אלא אם הם ממש שיכורים ונופלים מקומה עשירית.

Roobie

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif

בולשיט. רוסים יכולים להיות מצחיקים גם כשהם לומדים בבית-ספר בביסלאן.

V e n e r a

New member
אדיר ../images/Emo6.gif

כותב הבלוג האוקראיני תעשה אותי אמא רוסיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(אוקראינית)

Malcolm X Y Z

New member
הרוסי שכתב את הקטע

מצטער באמת על הריח. עשיתי ריסוס, אז אתה הושפעת ממנו יותר מהאחרים. והקטע מתייחס רק לאמהות רוסיות. לא פולניות.

Seidman

New member
מסכים שאמהות רוסיות מסוכנות יותר

אבל זה רק בגלל שהפגיעה של אמהות רוסיות יכול להיות פגיעה בטווח הקרוב (קרי, זריקת נעל בית על הקורבן, האכלה באוכל לא אכיל בעליל וכו'), אך אין כמעט הבדל משמעותי בין אמהות פולניות לרוסיות בנוגע לפגיעה בטווח הרחוק (בעיקר בתחום הנפשי). ומצד שני, מי בכלל שואל אותך יא רוסי.

Malcolm X Y Z

New member
יפה שאתה מסכים

"מי בכלל שואל אותך" - אחת הירידות השנונות ביותר. "יא רוסי" - בהחלט מצאת את אחת הדרכים המקוריות ביותר לרדת על רוסים. אם למועדון המעריצים של בית"ר י-ם יהיה אי פעם מועדון בידור, יהיה לך איפה להופיע. ואני לא מסכים איתך. פגיעה של אמהות רוסיות זה לא בעיקר בטווח הקרוב. אמא שלי יכולה לפגוע בי עם נעל גם מטווח הרחוק.

Seidman

New member
עכשיו זה נהיה ממש אישי

להופיע במועדון של ערבים ושחורים במימון רוסי?! זה כמו שאיראן יתנו לגיטימציה לקיום מדינת ישראל ואפילו יממנו מופע התרמה.

Cobe Anan

New member
יש מצב שאתה מדבר עם רוסים../images/Emo35.gif

אני מבין שאתה לא אוהב תפקידים ניהוליים בתפוז, מה...? ראה הודעה זו כאזהרה אחרונה. נשלח מטעם התנועה לגזענות מתקדמת בישראל

למעלה