נייד שנתקע

נייד שנתקע

יש לי נייד חדש, אפילו לא בן שנה מדגם hp. מידי פעם שאני נכנסת לאינטרנט הוא פתאום נתקע, ואז אני נאלצת לסגור בעזרת הכפתור כיבוי. כשאני פותחת אותו שוב הוא קודם מעלה מסך שחור ואחרי זה מעלה את הווינדוס. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר להימנע מהדבר המרגיז הזה? ועוד דבר יש סיבה לכך שלוקח למחשב כמעט 5 דקות מרגע שפתחתי אותו ועד שהוא נכנס לווינדוס? בלי קשר לזה שהוא נתקע לפעמים, ואין בו הרבה עומס על המחשב. בכל מחשב נייד זה קורה? ודבר אחרון באמת. אם אני לא משתמשת במחשב מה עדיף, לשים אותו על מצב שינה או פשוט להשאיר אותו כמו שהוא. כי אצלי לפעמים אם הוא במצב שינה אז שאני פותחת אותו הוא רושם לי "ווינדוס מחדש את הפעלתו" ופעם אחת חיכיתי וזה לקח לו מעל 10 דקות והוא לא עשה כלום. יום טוב

ali052

New member
ממליץ על תוכנת ccleaner

http://www.ccleaner.com/ ריקון קבצי אינטרנט עשית? רק באינטרנט הוא ניתקע? אני לא מבין - למה שלא תפני למרכז התמיכה של HP = יש לך אחריות!!!! תני להם שיישברו את הראש. לגבי השאלה השנייה - תלוי לכמה זמן את לא מישתמשת - אם להרבה זמן לעניות דעתי עדיף לכבות אם זה לזמן מועט= עדיף הייברניט - מצב שינה.!

יאיר B

New member
אולי המחשב שלך נדבק באיזה מזיק מגעיל

מהרשת. אני מניח שמותקן אצלך אנטי-וירוס מעודכן (אז לסרוק את המחשב) + סריקה עם תוכנות למזיקים אחרים כמו SpyBot או AdAware. לנקות עם ccleaner כמו שנאמר ולקוות לטוב. אם לא עוזר, אז לפנות לשירות HP בטלפון. אם גם הם לא יצליחו לפתור את הבעיה, אז הפתרון האחרון הוא פרמוט של המחשב והתקנה מחדש של כל התוכנות.

למעלה