נייד של MSI

EvilRobotnick

New member
נייד של MSI

שלום שלום... ברצוני לשאול, הנייד של MSI, מישהו מכיר? התנסה איתו? קנה אחד? IVORY ממליצים עליו, אבל ברור שהם ימליצו... אני רוצה לדעת אם מישהו השתמש בו והיה מרוצה או שמכיר מישהו שהשתמש בו והיה מרוצה/מאוכזב... תודה...

Ixion

New member
חברה לא הכי מוכרת..

עדיף להשאר יותר בכיוון של מותגים.

idogreen

New member
אייבורי

ברור שאייבורי ממליצים עליו... הם היבואנים של MSI והם גם המעבדה. איך שאמרתי לסוכן של אייבורי שאני רוצה נייד (כמובן אמרתי שאני מתלבט בין HP ל- FUJITSU), הוא ישר הראה לי דרך איזה אתר ש MSI זה מותג הכי חזק בשוק, והם יותר טובים מ- IBM... מה שאלתי, ומה ענית?? ישר הבנתי שהוא מנסה לדחוף לי בכוח, הלכתי הביתה ועשיתי סקר. אז נכון שיש ל- MSI לוחות אם קטלניים ומאיצים גרפיים טובים מאוד, אבל בניידים הדירוג שלהם דיי חלש (אפשר לחפש קצת REVIEWS באינטרנט), מה עוד שבארץ הם די עלומי שם, אז לא ממש כדאי.

Y. Welis

New member
לא כל לוחות האם שלהם טובים, אגב

אלה עם סט שבבים של אינטל - כן. האחרים - פחות.

תריץ חיפוש בפורום

על MSI. השאלה הזאת נשאלה כבר כמה פעמים
.

אני לא מוצא שום דבר על MSI

בכלל החיפוש של תפוז עושה בעיות ומדלג על תוצאות רלוונטיות. יש לך קישור ישיר? אם הוא מדבר על ה-S260 אז כתבתי מספר דברים עליו: "ל-MSI שהצעת אין מתחרים במחיר שלו אבל שים לב למספר בעיות: * המאוורר שלו רועש. ככל הנראה נפתרה הבעיה אבל עדיין לא יצא עדכון רשמי מ-MSI למיטב ידיעתי. קרא כאן: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=26260&highlight=S260 * הסוללה הבסיסית לא שווה כלום ועדיף לשדרג אותה לסוללה מבוססת 8 תאים (8 CELL). הדבר כמובן יוסיף למשקל אבל עדיין ישמור בטווח משקל סביר. עוד מידע כאן: http://forums.hexus.net/showthread.php?t=51268&highlight=S260 * MSI היא שחקנית חדשה בשוק הניידים ובעקבות כך אין מידע על העמידות והאמינות של הניידים שלה. בסך הכל הם מקבלים ביקורות די טובות בחו"ל אבל כמו שאמרתי אין מידע לגבי הטווח הארוך. * כדאי לשים לב לקחת דיסק קשיח במהירות 5400RPM ולא נמוך מזה (הנתון לא מצויין במפרט ולכן אי אפשר לדעת את מהירות הדיסק הקשיח במחשב)."

EvilRobotnick

New member
תודה רבה

לכל המגיבים, עשיתי חיפוש, באמת שלא עלה כלום... דווקה באמת עושים רושם שהמחשב בסדר חוץ מבעיית המאוורר. עדין לא סגור אם אני אקנה אותו אבל תודה...

EvilRobotnick

New member
תודה לכל המגיבים

לאחר שיקולים רבים החלטתי שלא לקנות את הMSI פשוט כי נדמה לי שמצאתי משהו עדיף. עליו אני אכתוב בהודעה אחרת. :) בכל מקרה, תתוודדהה :)

למעלה