נייד של LG

נייד של LG

אהלן, אשמח לדעה על המפרט הנ"ל http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=233&keySearch= מדובר בנייד של LG. הצורך שלי הוא בעיקר ליישומי OFFICE, אינטרנט ללימודים, וצפייה בסרטים מידי פעם. אם המפרט הנ"ל הוא טוב, כמה יחשב מחיר סביר למחשב הנ"ל? בנוסף האם VISTA בעברית תרוץ נורמלי עליו. תודה.

kobi 23

New member
תשובה

לצרכים שלך זה מספיק בהחלט לגבי הויסטה שני דברים , דבר ראשון קח בחשבון שהגירסה שיש במחשב הנ"ל היא בלי הממשק החדש עם החלונות השקופים של מיקרוסופט. הידוע בשם "AERO" הגירסא שלך היא הסטנדרתית דבר שני , אני בטוח שחלק מהתותחים פה יגידו לך שהיא אמורה לעבוד סביר אצלך. אותי בכל אופן היא שיגעה במחשב חזק יותר ותוך ביטול הממשק החדש AERO. גם בפעולות סטנדרתיות. מקווה שעזרתי אכשהו

LG

שורה תחתונה האם הVISTA תתקע את המחשב, שוב המחשב לא נדרש להרצת יישומים כבדים מידי. אגב, כמה זה מחיר סביר למפרט הנ"ל?

kobi 23

New member
תשובה

סביבות ב4100-4400 פחות או יותר. קשה לי לענות לך על השאלה על הויסטה.אצלי היא קירטעה .גם עם יישמוים קלים. וגם שביטלתי את הAERO.

bar666xp

New member
או במילים אחרות.. אם אפשר להזמין עם...

WINDOWS XP זה יהיה הרבה יותר כדאי לדעתך {אגב גם לדעתי} כי בשורה התחתונה איכסטה מאיטה את המחשב.. והיא עוד אפילו לא יציבה מספיק וכדאי יותר להינות ממחשב חזק עם XP ולא ממחשב מוחלש ביגלל WINDOWS איכסטה.

kobi 23

New member
מסכים עם BAR666XP

ואני שוב מזכיר את עניין הסוללה שהויסטה פשוט קורעת. במחשב שלי עם 6 תאים בבהירות נמוכה הסוללה חוסלה תוך שעה וחצי מינוס. אם נמשיל את הויסטה לעולם המכונית היא צורכת "דלק" כמו בוגאטי ווירון (תוך 12 דק' מיכל 90 ליטר במהירות מקס') רק בלי שום ייתרון - במהירות או בביצועים

למעלה