נייד של טושיבה

amirnili

New member
נייד של טושיבה

קרה לי פעם או פעמיים ממש לאחר הדלקת המחשב כאשר מופיע הלוגו של toshiba מין ריצוד כזה במסך ולאחר מספר שניות זה מסתדר (כאשר התמונה מתחלפת) מה זה אומר .יש להוסיף שמחובר למחשב כרטיס רשת אלחוטי usb - אולי זה קשור ? האם זה אומר שהמסך בדרך למות? תודה

senseBOP

New member
סביר להניח שלא.

רוב הסיכויים שזה רק הדרייברים של המסך נטענים, או תהליך כזה או אחר. אין לך מה לדאוג. זה קורה גם במחשבים נייחים.

amirnili

New member
ריצוד עצבני

תודה על התשובה המהירה אבל יש לציין שהריצוד היה די רציני ולא כמו ריצוד קל שיש למסכים בהדלקת המסך- ממש התמונה במסך עלתה וירדה עם פסים רוכביים של מעין הפרעה כזו.האם זה משנה את תשובתך? תודה בכל מקרה על העזרה המהירה

senseBOP

New member
חלקית. אבל אם זה מופיע במהלך העבודה

השוטפת אז אין לך מה לדאוג לדעתי.

amirnili

New member
שאלה נוספת לגבי מסך שלא נתפס

לגבי שאלתי הקודמת על הבעיה בריצוד רציתי להוסיף שהבעיה קוראת רק בהדלקה כאשר מופיע הלוגו של טושיבה עוד לפני טעינת מערכת ההפעלה.נראה לי שהתבלבלתה בתשובתך כי כתבתה שאם זה קורה בעבודה שוטפת אז אין מה לדאוג ונראה לי שהכוונה הפוכה .תקן אותי אם אני טועה? עוד שאלה לגבי הנייד : כאשר פותחים את המסך הוא לא נעמד לבד כלומר אם אני לא יניח אותו על ספר או משהו מאחורה הוא נופל כאילו משוחרר הקפיץ או משהו כזה.אני מניח שזו בעיה נפוצה בניידים אשר אחרי תקופה זה קורה ולכן שאלתי היא במה בדיוק מדובר ,אם זה רק בורג שצריך לחזק ואם כן האם יש צורך לפתוח המסך.בתחל"ס באיזו הוצאה מדובר או שניתן לסדר את זה לבד?

senseBOP

New member
כן, כנראה ששחכתי את ה"לא".

כוונתי הייתה כמובן שאם זה לא קורה לך במהלך ההעבודה אז אין לך מה לדאוג. לגבי ה"קפיץ" המשוחרר... אתה צריך לחזק את הבורג מחדש, מה שמצריך לפתוח את המארז. זה לא עסק מסובך, ואתה בהחלא יכול לעשות את זה בעצמך. רוב הסיכויים שזה יפיג את האחריות, אם יש לך עדיין כזו. במידה ויש, אני ממליץ לך לבצע את הנסיעה למרכז התיקונים. לרוב הם ייבצעו את החיזוק במקום, ולא תיאלץ להיפרד מהנייד לכמה ימים. * אסף, אתה יכול לשרשר את זה תחת ההודעה הקודמת שלו?

למעלה