נייד לארכיטקט

גיורע

New member
נייד לארכיטקט

אני מחפש נייד לעבודה עם תוכנות גרפיקה ותלת מימד (3D MAX, פוטושופ, אוטוקאד, ארכיקאד וכו'). אני מצרף מפרט שקיבלתי, האם הוא מתאים ובכלל למה מהמרכיבים חשוב לשים לב? התקציב (לצערי) מוגבל: עד 8000 ש"ח אשמח לקבל המלצות. מחשב נייד -LS50 מפרט טכני מעבד : Dothan, 725 Intel® Pentium® M Processor, 2Mb cache, 1.6GHz זכרון פנימי : 512MB DDR במהירות 333 DDR מסך : "15 ACTIV MATRIX LCD TFT (1400X1050 ) SXGA כרטיס גרפי : ATI® Mobility Radeon™9700, (128Mb Memory Built-in), Fire-GL& Open-GL דיסק קשיח : 40GB 5400 מודם\פקס פנימי : 16 bit Stereo (Sound Blaster Pro compatible) כרטיס רשת אלחוטי: Intel Pro/Wireless Mini LAN Card 802.11b/g (Mini-PCI) כרטיס רשת מובנה : 10/100 ETHERNET LAN כוננים: ) CD-RW+DVDקומבו) תודה!

Ixion

New member
לגרפיקה ובפרט אדריכלות

יש צורך במסך גדול ומחשב חזק במיוחד. הבעיה היא שזה קצת מקריב את עניין הניידות של המחשב (המחשב גדול שוקל יותר, ומסך גדול תופס יותר מקום, אלא אם אתה מתפשר על 15"). המחשב שהבאת סביר-מינוס, ולדעתי לא שווה את ההוצאה. השאלה שלי, האם לא עדיף לך באמת מחשב רגיל, או נייד קטן יותר עם מסך גדול בנפרד? (שתוכל לחבר ולעבוד למשל בבית או בעבודה במקום לסחוב את ה"לבנה").

לעבודה גראפית

דרוש נייד חזק. מעבד 1.6 זה די גבולי אבל אפשר להסתדר עם זה, אבל לגבי הזכרון הייתי מוסיף ל1G. הכרסיט מסך טוב לפעולות גראפיות, הוא בהחלט יותר טוב מהכרטיסים הסטנדרטיים שמוצאים היום, אבל לא ברמה גבוהה כמו GeForce 6600 לדוגמא. כל שאר הרכיבים הם די שוליים במקרה שלך וגם מאוד מאוד סטנדרטיים לניידים. באופן כללי קח בחשבון שניידים יותר חלשים ממחשבים נייחים ובכל מקרה לא תגיע לרמה של מחשב נייח המיועד לביצויים גראפיים במסגרת התקציב שלך.

למעלה