נייד ואינטרנט

Areos

New member
נייד ואינטרנט

עד היום היו לי רק מחשבים נייחים. חשבתי לקנות מחשב נייד ויש לי כמה שאלות לגבי רשת האינטרנט. קודם כל אומר שבמחשב שאני מעוניין לקנות יש יציאת wireless של ‎WiFi 802.11‎ ויציאת RJ-45. רציתי לדעת, מה השימוש של כרטיס הרשת האלחוטית WiFi? המחשב הנייד מחובר לADSL עם מודם אלקטל. איך אצטרך לחבר את הנייד והאם אני חייב ראוטר? (חיברתי בעבר שני מחשבים נייחים ביצירת רשת ביתית ללא ראוטר). ואם יש עוד משהו שאני צריך לדעת לגבי ניידים ואינטרנט אשמח אם תיידעו אותי. תודה מראש.

bar666xp

New member
יש המון אבל תשאל ספציפית אפשר יהיה לענות...

כ.רשת.... RJ-45 היא יצאת כ.רשת קווי כמו כל כ.רשת המובנה בלוח-אם. והשני כ.רשת אלחוטי שוב כמו כל כ.רשת אלחוטי.... {בכל הניידים שראיתי MINI-PCI/E} אני לא ממליץ על רשת ICS אבל מה שבא לך... וזה שאלה לפורום 20 {רשתות ופס רחב} אם אתה רוצה רשת אלחוטית יציבה הדרך היא נטב אלחוטי עם או בלי מודם DSL מובנה לפי הרצונות והצרכים... חייב אתה לא חייב כלום, תחלס אתה גם יכול לנתק את המודם מהמחשב השולחני ולחבר לנייד.. אם המודם DSL מוגדר כנתב {חייגן במודם} אפילו אין צורך ליצור חייגן.... אם הוא לא מוגדר כנתב אז צריך לצור חייגן. הכל אפשר... השאלה היא מה יציב מה לא יציב וכו' ^^^^^^.

למעלה