ניידת משא"ז 7409651

• פותח הנושא ttzz
  • פורסם בתאריך

ttzz

New member
ניידת משא"ז 7409651

תודה רבה לך שאחרי בדיקת הרשיונות (נעשה אחרי שהוא ראה שאני מהרהר אם לפנות לכיוונו,בלי קשר כמובן אליו) חתכת בחריקה על פס לבן פרסה ויצאת במהירות ימינה בלי להאט ולאותת!!המשך ככה! המקום,קרית גת ליד סופר לוגאסי

מנהל פורום מה קרה האמת קשה מידי

שאתה מוחק הודעות ? אז הנה אני יכתוב לך את זה שוב . ולכבוד אותם מתנדבים קצת חומר למחשבה. רוב השוטרים בארץ הזאת מתנהגים כאילו הם מעל החוק עושים עברות תנועה על ימין ועל שמאל , כשהם עוצרים אותך הם מתנהגים אלייך בגסות , ומתנדבים הם עבד כי ימלוך!!פשוט נהנים לראות אנשים אחרים נדפקים , איזה סיבה אחרת יש לבן אדם להתנדב להיות האיש הרע ולתת דוחות תנועה שתאכלס חוץ מלעשות קופה על חשבוננו האזרחים הפשוטים לא תורמים לכלום? הרי ידוע שרוב דוחות התנועה של משטרת ישראל הם על עברות מהירות בזמן שמספר תאונות הדרכים שנגרמות כתוצאה ממהירות מופרזת הם 0.4% לפי דעתי להתנדב למשטרת תנועה זה שותפות לפשע זאת פשוט תרומה למען תאונות דרכים!!

ttzz

New member
את הנקודה החשובה

אצל אם חובק עולם אני אדגיש,יש כאלה שמתנדבים לבטיחות ודברים טובים ויש את אלה שנוסעים כדי לדפוק אחרים,דוחות תנועה,בזמן שהם יוכלו לעשות את אותה עבירה ברכביהם הפרטי בעיקר לגבי מהירות

היתה לה שורה שחורה - שורה נחמדה

שאף אחד לא התייחס אליה- שורה שאומרת "לא לפרסם קודים או מספר ניידות או שמבצעים שבוצעו או שאמורים להתבצע" אז תכניסו טוב טוב לIQ הבודד שלכם לא לכתוב את זה פה"!

ttzz

New member
רועי גבאי

על איזו שורה אתה מדבר,אני מדבר על ההודעה שנמחקה,הודעה שלא נמחקה היא שלי והיא עם מס ניידת ואני לא חושב שיש טעם לקטר במיוחד בלי מספר,פשוט שתדעו עם מי יש לכם עסק,תמימים? מה ציפית?שאני אגיד נידת עם צ'קלקה?

ttzz

New member
אפשר לחשוב שהרסתי

פה מבצע שתוכנן,אה כן,מבצע לא לעשות עבירות תנועה
כמוש כתבתי קודם שלא תבין לא נכון,צריך אנשים שיתנדבו,אבל צריך לעבוד בחכמה...ואני לא נגד משהו פה אלא באתי כדי לכתוב לגבי הנידת

mor romano

New member
טמבל המתנדבים באים ועושים

עבודת קודש.. זה שאתה קיבלת דו"ח זה לא שהמציאו כרגע חוק ! אתה פשוט עשית עבירה ואין כל סיבה לוותר לך אפילו אם זאת עבירה קטנה!! המתנדבים הם לא עבד כימלוך הם באים ועושים עבודת קודש שומרים על האזרחים במדינה ועל עוד אנשים כפויי טובה כמוך והכל בהתנדבות.. אמרת עושים "קופה" אז אולי על עברייני תנועה ולא על תמימים.. ואתה יודע מה אם עשו עליך "קופה" בגלל שעברת עבירה אז אני מבסוטט לאאלה כי הינה עוד עבריין נטפס.. עכשיו לך ותחזיר לענק הווידאו את הסרט שאתה חיי בו וזדיין לי מהפורום

ttzz

New member
זהו שלא קבלתי דו"ח!הרסתי

לך הא...היחיד שעשה עבירת תנועה זה השוטר,ולא עבירה אחת

mor romano

New member
אני לא בא לריב איתך מי עושה יותר

עבירות תנועה מה שאני יכול להגיד לך שאם החיים שלך חשובים לך אל תעשה עבירה כי אלו החיים שלך..

תקרא את ההודעה שוב

תסתכל את הצורת התבטאות שלך אתה רק מוכיח כמה ששוטרים הם אנשים בלי אייקיו שחיים את כל החיים שלהם במגננה , כי עמוק בלב הם יודעים שאם היה להם טיפת מוטיבציה או שכל הם לא היו שייכים לגוף שתנאי הקבלה אליו שואפים לאפס! לא עשו עלי קופה ולא יעשו גם , יש לי משבש ראדאר ואני יודע טוב טוב לשמור את עצמי מהעופות הדורסים(מתנ"ע) בדרכים. אני לא באתי בבקשה שיוותרו לי ,באתי להגיד שיש שוטרים שמרשים לעצמם לעשות עברות שאם אזרח פשוט היה עושה אותם הוא היה נקנס באלפי שקלים ומקבל שלילה וזה לא תקין! ובנוסף אני בא להגיד פה שהמשטרה פועלת איפה שקל לה לפעול ,וזה בתפיסה של נהגים שעברו את המהירות המותרת ,שאותם הכי קל לתפוס אבל מצד שני רק 0.4% מתאונות הדרכים הם בגלל מהירות. אני לא רואה איזה סיבה יש לבן אדם להתנדב למשטרת תנועה אם זה לא במטרה למנוע תאונות דרכים(שזה בעיני עבודת קודש) אבל תאכלס ההתנדבות שלו רק מרחיבה את ידיה של משטרת התנועה שרוב פעילות האכיפה שלה זה לקחת לאזרחים את הכסף בצורה הכי קלה ולשים אותו בקופת המדינה(הכסף אפילו לא חוזר לתשתית כבישים או למשטרה עצמה). במקום שיפעלו נגד עברות ועברייני תנועה אמיתיים ובכך ימנוע תאונות תאכלס!

תגיד.... אהההה....

אתה מרגיש גלים? לא כי אתה קצת נסחף פה!!! ממתי שוטרים חיים במגננה? תגיד אתה אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר?!?! לשוטרים אין הנחה תאמין לי! אני מכירה שוטר שעשה עבירה וקיבל דו"ח כמו גדול אז אל תעשה הכללות!! ואם לא מתאים לך אל תתנדב שם! מי אתה שתחליט לאן להתנדב איפה ומתי?! לא זכור לי שאפח'ד שאל אותך! אתה מוזמן להביע את דעתך אבל קצת תמתן את צורת ההתבטאות שלך! ובנוגע למשבש ראדאר נראה לי שזה משבש משו אחר אם תשאל אותי...
יום ...
!

mor romano

New member
תבואי קפצי אליי לבסיס נשב על כוס

קפה ואגב קנינו השבוע חלב אז אפשר לעשות שוקו!

חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

איזה כיף לכם!
אתמול פתחתי בסיס, שמתי ערוץ 24 כולי בכיף כזה...
באה להכין לי נס....
על המזל שלי...
אין ח=ל=ב=!
ד"א, איפה אתם יושבים? אולי באמת אני אקפוץ...

tapuach

New member
אנשים, מור רומנו, והשאר ...

תרגעו. הוא לא קיבל דו"ח, בסה"כ בדקו לו רישונות. זה הכל. וזה שנבדקת - מראה את העבודה שהמתנדבים עושים, כפי שכתבת - היססת לנסוע לכיוון, באמצע הכביש, באמצע הנסיעה - זוהי התנהגות חשודה. זה שהמתנדבים ביצעו עבירה זה במסגרת הבדיקה שהיו צריכים לבצע, אני לא הייתי שם ולא ראיתי, יכול להיות * וכנראה שבאמת * המתנדבים הגזימו, אבל בסופו של דבר - בסה"כ בדקו לך את הרשיונות. הכל תקין ? כן. שיהיה לך יום טוב.

למעלה