או ליתר דיוק, ניו יורק. אני רוצה לנסוע לניו יורק ולחזור משם עם לפטופ חדש. אשמח להמלצות על חנויות ממישהו שהיה וקנה(חוץ מ- B&H , J&R). וגם אם לא ניו יורק, אשמח לקבל המלצות לחנויות שקניתם בהם מחשב. תודה.
או מדל. שניהם דיי זולים. בנוסף תיכנס למנוע השוואת מחירים. המלצה חמה. תשתדל לא לקנות דווקא מניו יורק כיוון שהמחירים שם גבוהים יותר ובנוסף המע"מ שם גבוהה יותר מרוב המדינות. בהצלחה
באינטרנט? לאן אני אשלח את המחשב? ברור שקנייה באינטרנט היא יותר זולה אבל יש את הבעייה של כתובת בארה"ב. אשמח אם מישהו שיש לו רעיון לפתרון ישתף אותי. תודה.
בת דודה שלי גרה בארה"ב ולפני הביקור האחרון שלה בארץ ביקשתי ממנה שתיקנה לי שם. יש בחנות לרוב מבצעים. שים לב רק שתהיה אחריות בינלאומית וכשאתה חוזר כדאי לגרום לנייד להראות ישן ושייך לך כדי שלא יעצרו אותך במכס וכל זה... פשוט תפציץ אותו בתוכן בעברית והכי טוב גם להדביק מדבקות למקלדת בעברית. ועוד דבר אחד... במיקרה שלי למשל זה נייד של טושיבה והוא נידפק אבל הוא באחריות עדיין אז מפעיל מטפלי בוא כעת. הבעיה ששאלתי אם יש לי אפשרות להרחיב את האחריות הם אמרו שזה רק דרך אמריקה. כך ששווה לבדוק אולי ישר כשאתה קונה תרחיב את האחריות לכמה שאפשר... במיקרה שלי צריך להחליף לוח אם ובדקתי מחיר של לוח אם מיוחד לנייד שלי והוא היה עולה לי כ 340 דולר (לא כולל משלוחים וכל זה) ועוד הרי צריך שמישהו יתקין אותו... וכך אני צריך לשלם 180 שח רק על יבוא של הלוח לארץ.
אני קניתי את הנייד שלי בארה"ב במחיר מצחיק. (2700 לאומת 6700 אז). אם אתה יכול, תסע לNJ. שווה להשקיע יום שלם בשביל זה. יש שם מחירים יותר טובים ובחנויות כמו COMPUSA אני מניח שיש את כל מה שתרצה. יש שם מבחר עצום. (זה פשוט מטורף, לפחות 150 לפטופים).