ניטרול תכונות

ניטרול תכונות

אני מתכוון לתת לעובדים PPC ע"מ לעבוד עם תוכנה מסויימת בזמן המשמרת שלהם. אני מבין שאי אפשר להסיר את המשחקים ושאר התוכנות הלא רצויות (לי) כי הן בזכרון ה ROM. האם יש תוכנה שיכולה לחסום את הכניסה למשחקים ולהגדרות המכשיר? (אם 15 אנשים יכנסו להגדרות רק כדי לראות מה יש שם, רוב הזמן המכשיר יהיה מושבת) האם יש דרך להעלים את מסך ה TODAY? כך שאוטומטית עם הפעלת ה PPC תעלה התוכנה הרצויה? ואם כל זה בלתי אפשרי אזי יש דרך למחוק את התוכנות מה START MENU?? תודה גיא

mikeoreli

New member
אתה עושה טעות

א. אפשר לדאוג שהתוכנה שאתה רוצה תעלה מייד ע"י הגדרתה בStartup. ב. אי אפשר למחוק את מסך היום. הוא מובנה במערכת ההפעלה ולמעשה הרבה משתמשי פאלם מתים שיהיה דבר כזה בפאלם. ג. אפשר למחוק את קיצורי הדרך בתפריט ההתחל ובכל שאר התפריטים ולמעשה למנוע גישה גם באמצעות הטויקים למיניהם. ד. לדעתי אתה עושה טעות: כל עוד העובד עושה את עבודתו נאמנה. כלומר עושה עבודה טובה ועומד בזמנים, זה לא נכון להגביל אותו. הוא פשוט ישנא את מקום העבודה ויראה אותך כמי שלא סומך עליו ואם הוא רוצה, הוא ימצא דברים ואחרים שאולי פחות טובים כדי לשעשע את עצמו בזמן העבודה. אם העובד, לא עושה את עבודתו כמו שצריך, דבר איתו ותבין מה הבעיה שלו, אולי העובד בכלל לא מתאים לך.

SaarAvigour

New member
גיא, יש גם יש

קיים פיתוח מיוחד שהפקתי, במקור עבור מ"י (משטרת ישראל), בדיוק מאותן סיבות שמנית. הפיתוח נעשה בשת"פ עם חברת SPB, הותקן בהצלחה לפני מספר חודשים, ופועל היום במערך השדה של החיל. השאלה אם עלות של 1,500 $US לחבילת 50 רשיונות זה מחיר שמתאים למשימה המיועדת שלך, ואם מה שכבר יש, מתאים לך As Is. שכן זהו המחיר המינימלי לגרסה הקיימת. כמובן שפיתוח על-פי דרישה משנה את העלות. (לא במעט תולדה של חוקי מיסוי עבודות שת"פ בינלאומי בפיתוח תוכנה..אבל זה כבר סיפור עצוב אחר..)... אם זה מעניין אותך, אנא צור קשר פרטי לדוא"ל: [email protected] =========== סער אביגור

למעלה