ניטרול הרגש

yofiel

New member
ניטרול הרגש

מיכל , דיברת על ניטרול הרגש , ולהכנס לתוך בועה ולא לחשוב , לשתוק ולהפוך למראה השותקת. כשהיתה לי חברה , זה בדיוק מה שהייתי עושה , והיא היתה משתגעת מזה , והיא שנאה שאני שותק ולא עונה לה , וכל הזמן לחצה עלי לענות לה , לפתור את הבעיה. וככל שהיא לחצה יותר , הייתי נתקע עמוק יותר בתוך הבועה שלי , וכבר לא יכולתי לצאת מתוך הבועה הזאת , ואז הריב היה הופך לעוד יותר גרוע. כל אחד התבצר בעמדה שלו , והנתק גדל. תמיד היא היתה צריכה לפתור את זה באותו הרגע ולא הניחה לי ,ואני רציתי זמן לחשוב ולעכל. וככל שהיה עובר יותר זמן , היא היתה יותר מתחרפנת והיסטרית. בשלב זה הייתי כלוא בתוך עצמי , מצד אחד צריך את הזמן שלי , ומצד שני לראות אותה סובלת מולי ומחכה שאגיד משהו. היא דיברה כמו עורכת דין ולא הייתי מסוגל לענות לה , ובסוף זה היה נגמר בהשלמה והתנצלתי על משהו שלא הייתי בטוח שאני צריך להתנצל עליו בשביל לרצות אותה. אני יודע היום שזאת היתה טעות גדולה , אבל אז לא ידעתי איך להתמודד עם זה. למדתי הרבה מאז , אבל מאז לא היתה מערכת יחסים רציניץ , כך שלא עמדתי מאז שוב בסיטואציה כזאת. איך הייתי יכול לנטרל את הרגש ולצאת מהמצב הזה לדעתך? (הבעיה העיקרית היתה שהייתי תקוע בתוך הבועה שלי ולא הייתי מסוגל אפילו לחשוב) באור ואהבה יופיאל המלאך

מעגל קסמים...

שלום לך! לפי דעתי המצב בו היית משול למעגל קסמים, ככל שלחצו עליך יותר השתבללת יותר עד שהרגשת שהסיטואציה מגוכחת והחלטת להתפשר. זה מזכיר לי את הסיפור על ההתערבות בין הרוח לשמש, מי יצליח להוריד מעל האיש ההולך ברחוב לתומו את מעילו. הרוח חד הלשון התרברב על יכולתיו ועל כוח הסערה המשתוללת וככל שנשב חזק יותר כך חיזק האיש את מעילו לגופו, בעוד שהשמש הסבלנית והחכמה הציפה את האיש בחומה המלטף והאוהב עד שהאיש קילף מעליו את מעילו מרצון ואפילו פרץ בריקוד מלא שימחה. כל אחד צריך לקבל את הזמן ואת הסבלנות המתאימה לו בשביל לחשוף את פנימיותו. ואם לא קיבלת את זה כנראה שלא כיבדו אותך מספיק או שלא היו סבלנים לקצב שלך ומהצד זה נשמע כמו חוסר התאמה. נראה לי שאתה גם היית שקוע בלרצות מסיבות אישיות שלך ולפעמים פחדת להוציא החוצה את האמת המתישבת לה על קצה לשונך. יותר מידי מחשבות, יותר מידי שיקולים, יותר מידי חוסר הבנה בה נתקלת בזוגיות שלכם כנאה הובילו לשתיקה. נראה לי שהיום אתה סומך קצת יותר על יכולתיך בשביל לא למשוך אליך עוד מערכת יחסים כזאת, אבל את זה רק הזמן יראה. באהבה, רואה בכוכבים.

איזה סיפור יפה!

הרואה בכוכבים.. אתה ממשיך לרגש אותי.. הסיפור שלך על הרוח והשמש.. יש בו כל כך הרבה חוכמת חיים... אאמץ אותו לחיקי.. אפשר להשליך אותו וליישם אותו כמעט בכל דבר!!!

heaven1

New member
אהבתי מאוד את הסיפור (-: אם יש עוד

כרגיל אשמח להחכים איתם לילה טוב

yofiel

New member
צודק...

בגלל חוסר ההתאמה הזה נפרדנו , והיום אני בהחלט סומך על עצמי יותר. וכמו שכל דבר אחר בחיים שלי השתנה , אני מאמין שגם המערכת יחסים שאמשוך אליי תהיה שונה.

להתקע ברגש B-)

יופיאל יקירי! אתה לא נטרלת רגש. אתה נתקעת עמוק עמוק בתוך הרגש עם חומת מגן. לא לזה היתה כונתי כשדברתי על להכנס לתוך בועה. הרעיון היה להפוך להיות המראה של הצד השני. לא לדבר לא להתעצבן ובכל זאת לא לאבד את האני. חוץ מזה צריכה להיות שליטה בלהכנס ולצאת מהבועה מתי שאתה רוצה. לעניננו הבחורה לא היתה מתאימה לך בכל מיקרה אז תגיד תודה על ההתנסות ותחפש בחורה חדשה. אם תרצה בנושא זה עזרה יש לי תשובה נוספת עבורך. לא בפרהסיה בבקשה. שולחת לך הרבה מאד אהבה ושתמצא כבר את המיועדת מיכל.

למעלה