ניטים לתורן

לילב

New member
ניטים לתורן

ניטים לתורן - נאמר לי ע"י חבר שעדיף שיהיו מחומר מיוחד (הוא לא זכר לומר לי איזה חומר), אשמח להמלצה.

תודה

gb228

Active member
MONEL

למיטב ידיעתי זה החומר המומלץ לניטים ליישום על אלומיניום בשימושים ימיים

לילב

New member
אני כנראה מפספסת משהו

זה החומר? מה שם החומר? זה מה שאני שואלת.
תודה (:)

zina71955

New member
MONEL , זה אכן שם הנתך שמשתמשים בו לחיבור אבזרים

בתרנים. אבל. חשוב לדעת שהחיבור חייב להיעשות עם "אקדח" מסמרות מקצועי, בין אם מיכני (כמו שיש לי) או בלחץ אויר. אחרת החיבור לא תקין.

לילב

New member
למגיבים ושאלה נוספת, לא פחות חשובה

איפה אני יכולה להשיג ניטים כאלה? ומה מחירם בערך...

zina71955

New member
טעית במיקום לילב. השאלה העניינית היא מה הכמות ומה הקוטר.

ומה הצורך. באינטרנט אפשר להשיג. ייתכן שבמספנה בתא/הרצליה יש. לי - יש. אם זה תיקון או חיבור של אבזר המחובר לתורן צריך בין 4 ל 6 ניטים. ו - האם את יודעת מה קוטר הניטים שאת צריכה? בקיצור. אם תגדירי מה את רוצה/צריכה אפשר יהיה לתת לך הכוונה מתאימה.

לילב

New member
אכן טעיתי במיקום (:)

אני צריכה כשישה ניטים, למרות שאם אני כבר קונה אני מעדיפה לקנות כמות גדולה יותר, נאמר 20 כי אני עושה עבודות תיקון ביאכטה / השחלות לתורן וכו'.

אני יכולה לבדוק במספנה במרינה הרצליה, או אם אתה מגיע למרכז, אשמח להפגש

zina71955

New member
הי לילב. מספר/קוטר המסמרות הנדרשות תלוי בגודל/סוג

האביזר שיש לתקן את חיבורו/לחברו. אם אין לך את מכשיר הסימרור המקצועי לא שווה לך להתעסק עם זה לבד. תבדקי עם המספנה בהרצליה אם יש להם את המיכשור המתאים. העבודה עצמה לא דורשת ידע מיוחד. לחילופין, אני במרינה בהרצליה ביום רביעי אחה"צ. אביא איתי את המיכשור המתאים והניטים (יש לי של 6 מ"מ קוטר). צרי קשר ל 054-4909198 . Long time no see במקרה יש לי את הציוד משום שבשעתו עשיתי עבודה גדולה על התורן . ובמהלך השנים הוא הוכיח את נחיצותו.

לילב

New member
יש לי את הציוד המתאים

יש לי גם את הידע וגם את האיש שעוזר לי (:)
הקוטר הוא 5 מ"מ (ממה שמדדתי)

אתקשר אליך בערב, עדיין שמור לי בזכרונות (:)

Atlalex

New member
חנות בשם -כל תבריג- בגין 44 ת"א 03-6882088 ב-2ש"ח ליחידה

חנות בשם -כל תבריג- בגין 44 ת"א 03-6882088 ב-2ש"ח ליחידה

למעלה