יש לי משתמשים ברשת, אשר עובדים עם Java Applets שונים מול שרת ה-Web. הם מבצעים פעולות שונות דרך HTTP. השאלה שלי אם קיים כלי, בעל התקנה לא-פולשנית ויכולת הגדרה קלה, אשר יאפשר לי לנטר את הפעולות שלהם ביישום ולבצע פעולות בהתאם? תודה
האם הפעולות בסופו של דבר מתבצעות תחת user credentials של משתמש הקצה או שהapplet לא מבצע אימפרסונליזציה ומריץ את הפעולות תחת חשבון שירות יחיד ? אם הפעולות לא מתבצעות תחת חשבון של משתמש, סביר להניח שהדרך היחידה היא לנטר את הפעולות רק בקוד של הapplet. אם הפעולות מתבצעות תחת החשבון של משתמש הקצה, סביר להניח שתוכל לעקוב אחרי הפעולות ברמת האפליקציה בהן נעשים השינויים (במה מדובר בכלל ?)
ראשית, תודה על התשובה. לגופו של עניין - מדובר ב-applets שהם חלק ממערכת מסחרית מבוססת Web, כך שאין לי יכולת לנבור בקוד המקור או לנטר את פעולותיה בצורה "קונבנציונאלית". אכן ישנה הזדהות מול ה-applets שמועברת לשרת. לפיכך אני נדרש לכלי שמסוגל להבין את התעבורה מול שרת ה-Web ולנתח אותה בצורה חכמה וקלה. ישנם מספר מוצרים וכיוונים שאני בוחן ורציתי לשמוע אם מישהו כאן מכיר כזה מוצר או אפילו התנסה בו.