ניחוש מוצלח!!!

G o l i a t h

New member
ניחוש מוצלח!!!

אוקיי, לפני שאני מתחיל אני רוצה להגיד שאני מצטער אם אני עשיתי משהו שנוגד את החוקים/תקנות/נורמות או כל דבר אחר שנראה לכם שאתם יכולים להאשים עלי, לתבוע אותי ולצאת עם הרבה כסף (אתם לא! העורך דין שלי יותר טוב משלכם!), בזה שאני התחלתי מממ... רגע... אני צריך להיזכר במושג... (שרשור או הודעה?? ררר... נו הנקודה הכתומה... אתם יודעים...) ועכשיו - כל הכבוד!! ניחוש מוצלך על ידי.... אוקיי באמת הייתי צריך לאסוף יותר מידע רקע לפני התחלת המשחק אבל הייתי חייב לנצל את ההזדמנות היקרה מפז הזו שאח שלי יצא לטיול שנתי ולא מתקרב למרחק של עשרה קילומטרים ממחשב במשך כל הימים האלה... בכל מקרה בבקשה אל תגידו לו מי אני... תפיצו את זה אחד לשני מצדי אבל תבהירו שלא לגלות לו בבקשה! אני רוצה להיות זה שמגלה לו... ובזאת תם המשחק הקטן שלי

G o l i a t h

New member
אוקיי סיפור ארוך - קצר

זה הולך ככה: אח שלי הצטרף לפורום... בהתחלה לא היה לי אכפת אבל אח"כ באיזושהי הזדמנות יצא לי לפגוש את עדי ויותם מהפורום... הרושם הראשוני הוא שיש אנשים נחמדים מאד מהפורום שלו!... אחרי כמה זמן היה מין מפגש פורום בבית שלי (לא של אח שלי, או של ההורים שלי... שלי!! מוהוהוהואהאהאהא!!!... סליחה) ואז הרושם שלי התעדכן... קודם זה היה (כאמור) שיש אנשים נחמדים בפורום, אחרי המפגש הרושם שלי היה שיש הרבה אנשים נחמדים בפורום של נארוטו! ומאז אני רציתי להצטרף... אח שלי לא היה מאד החלטי... בהתחלה כשאני הסתכלתי מעבר לכתף שלו הוא אמר לי שאני יכול גם להצטרף ושזה לא נוח לו, אח"כ הוא החליט שהוא לא רוצה שאני אצטרף לפורום... למרות שקיבלתי את האישור של כל שאר האנשים מהפורום ששאלתי ואפילו את התמיכה שלכם... אז החלטתי לעשות מעשה נועז! החלטתי להצטרף לפורום בלי האישור (או הידיעה) של אח שלי, ואם אני יכול לעשות מזה משחק - מה טוב! אז כרגע המצב הוא שאני רוצה ליצור מצב שכולם ידעו שאני אח שלו חוץ ממנו ואז לגלות לו או לפתוח על זה - שרשור או הודעה?? (אף אחד לא עונה לי וזה מביך שאני היחיד שלא יודע מה זה כל מיני מושגים... T_T).
+
=? זה היה הסיפור ארוך - קצר שלי... אני שמח שלקחתם את הזמן לקרוא! לקרוא זה טוב!! תקראו הרבה ותהפכו לזומבים!!!

¥otamsh

New member
זוכר, לא זוכרת...

זה יותם...XD (אני גם חושב שאפשר להבין את זה מהכינוי) וניחשתי כבר דיי מזמן שזה אתה... לאיודע למה... אמרת חור, ושכולם בטיול... זה הבהיר הרבה אני מניח. זה חמוד שאתה רוצה להצטרף ולא עשית את זה בשבילו... גם לי לא היה נוח אם אח שלי היה מצטרף אני מניח... אבל לאיודע... לא הבנתי מה מביך ועל איזה מושגים אתה מדבר...0.ם

G o l i a t h

New member
>.<... מחקר רקע זה דבר עוזר...

אני שוב מתנצל... חחח רק עכשיו הבנתי שהסימן הזה שמזכיר (קצת) את האות Y אמור להיות בהתחלה... גומן

G o l i a t h

New member
ד"א איך ניחשת שזה אני?

לאף משגבניק אחר אין אח?... שלא בפורום או שלא בגיל המתאים בשביל להיות בפורום? או שאת שפשוט המפגש איתי הייתה חביה כלכך משמעותית וחיובית שאת זוכרת אפילו את סגנון הדיבור שלי? (אפשרות שתיים מועדפת
)

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifנו מה לעשות שאני תקוע איתו

כבר 15 שנה נראה לי O.ם באותו הבית וכל אירוע משפחתי/חופשה/כל דבר אחר שקשור אנחנו עושים ביחד?!?!?!??!?!?!?!?!!?!??!!? אוף אני ארצח מישהו...

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifדי די די....

עדי ובתאל אמרו לי שהוא ילד מקסים
אני נוטה להאמין להן רוב הזמן וגם הפעם איך לא?D:

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifמי צריח לסבול אותו כל יום? ../images/Emo11.gif

אני או הן?
הפעם תצטרכי להאמין לי

¥otamsh

New member
>.> תן לי למחוק בשבילך את

אפשרות 2.... חחחכ כה אתה נכנס לפורום וישר מתחיל? איזה ישירות...

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifגם אנחנו נהנו>_>

אני לא ירדתי לסוף דעתו? -.- חכה חכה..אותך לאורי ממזר קטן

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifזה בסדר עדן.... זה מראה שאת

נורמלית.... רק המעטים שבמעטים מצליחים לרדת לסוף דעתו....... >.>" אממ... את בטח ראית אותו פעם או פעמיים שאמא והוא באו לאסף אותי חזרה הביתה מאשקלון.... (T^T) אתה מת

G o l i a t h

New member
../images/Emo93.gif

משהו שלא חשבתי עליו... אח שלי חוזר מחר... והוא יראה את זה...
הידד למחשבה קדימה!!

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifיותם?!?!?!?!?!W$%&#$^*#$%&^#$)

בך אני כבר אתפל.... *פרצוף כועס ומבסר רעות מעבר לכל דמיון* לא אמרתי לכם כבר שהוא צריך לעשוק בקידוח נפט????

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאורי אני הורגת אותך

אם פגעת בילד !! הוא סתם משועמם למה אתה מתעלל בו?! תביא אותו למפגשפורום שמעת???

למעלה