ניחוחי חציר

אפ111

New member
ניחוחי חציר

היכן ניתן להשיג את שירי המופה משנות ה-70 ?

ZEEVS1970

New member
מה שמזכיר לי...

פעם חיברו ריקוד לביצוע אינסטרומנטלי יפיפה של אחד השירים במופע. יש לי את הביצוע הזה בקלטת ואני כבר שנים מחכה לשמוע את הנעימה הזאת גם על דיסק.

ZEEVS1970

New member
נכון אבל לא אליו התכוונתי

התכוונתי דווקא לנעימה לפי שיר שמתחיל בערך כך: "מזמור נשיר היום..." לריקוד קראו "מזמור לניחוחי חציר" וגם במקרה זה הלחן הוא של אברהם זיגמן. ישנו ביצוע בשירה אבל הריקוד חובר על הביצוע האינסטרומנטלי שהוא לדעתי היפה יותר.

אפ111

New member
מזמור לניחוחי חציר

זה שם השיר. שרים אגב:אמיר גינת ואברהם זיגמן. הפזמון:והפרה ברפת בקצב מתופפת,,,,

ZEEVS1970

New member
המממ...חקרתי קצת וזה מה שגיליתי

לפי "שירונט" ו"מומה" השיר בכלל לא קיים אבל באקו"ם הוא רשום עם הביצוע שציינת וכמובן עם מספר ביצועים אינסטרומנטליים אחד של רמי בר-דוד ואחד של תזמרות ההקלטות. אני לא יודע איזה מהביצועים הוא זה שעליו חובר הריקוד אבל הביצוע האהוב עליי מתחיל בסגנון של תרועות כלי נשיפה והוא מהיר מאוד. יש לו גם קטע מעבר מהיפים ששמעתי מה שעושה לי חשק להכין ביום מן הימים מחרוזת של מיטב קטעי המעבר היפים ביותר שהוכנסו בשירים העבריים ויש המון כאלה(אולי בפנסיה). הייתי שמח אם הביצוע הזה היה יוצא על דיסק או כל ביצוע אחר לשיר היפה הזה.

לניחוחי חציר יצאו

4 תקליטים: מ-71 שנקרא "בלדה למושבניק" ניחוחי חציר מ-72 ניחוחי חציר 3-4 (מ-76) ותקליט נוסף של נעימות ניחוחי חציר (ומשם מה שהזכרת זאב). אין כמו שירי הקיבוצים היפים האלה.

אפ111

New member
ניחוחי חציר

שמעתי כי נחום היימן רצה לעלות על דיסקים את שירי המופעים. האם ידוע לך ?

למעלה