ניזכרתי היום

ניזכרתי היום

בעונה שהפועל ירושלים סיימו במקום הראשון בליגה בסוף העונה הסדירה - בעונת 1998-99 . האם מישהו זוכר את ההרכב המלא של השחקנים באותה עונה ? זה מה שאני זוכר : קני וויליאמס , דרק המילטון , צ'ורצ'יץ ( או איך שכותבים את זה ... ) , פפי תורג'מן . האם רוב השחקנים בקבוצה אז היו בעונתם הראשונה בקבוצה או לא ?

החמישייה הקבועה הייתה:

צ'ורה, קני, המילטון, פפי ואייץ' וולדמן. וולדמן אני זוכר שהיה גם בעונת 97-8 , כנ"ל קני וויליאמס וצ'ורה. המילטון היה אז חדש ופפי תורג'מן כמובן היה הכי ותיק ששיחק עוד בסוף שנות השמונים בי"ם (ותיקים תקנו אותי אם אני טועה.)

עונת ההליי יופים של וולדמן וויליאמס

איזה עונה, היינו מגיעים ל30 הפרש אז היו ניכנסים הילדים כץ, זיצ`יק. אחר כך המכות שחטפנו בגמר, העבירה שלא היתה על קטש והיתה על המילטון ופרשת הפיצה. פעם הייתי בצד הצהוב אבל השחיתות הגעילה אותי ומ95/6 אני אדום בנשמה ושונא את המאפיונרים מת"א

איזה עבירה על קטש התכוונת ?

אני זוכר שבאחד מהמישחקים בסידרה במלחה ( ניראה לי במישחק הראשון בסידרה ) המילטון ממש העיף את קטש לריצפה . היתה גם חטיפת כדור ניפלאה של קטש באותו מישחק ( אולי זה היה מהמילטון ) . במישחק השלישי בסידרה פפי קלע סל ניצחון בשנייה האחרונה - נכון ?

AGENT SHESH

New member
וואי.. איזה נוסטלגיה...../images/Emo73.gif

אני זוכר את הגמר הזה... הייתי שם.. שני הגמרים שניצחנו בהם את הצהובים השנואים... (96\97, 97\98)

למעלה