ניו מטאל?! אומרים שסיסטם הם ניו מטאל. תגידו לי שזה לא נכון
® ®NuLy® New member 29/7/06 #2 ../images/Emo205.gifאז אומרים... בגלל זה תפסיק לשמוע אותם?! סיסטם עושים מוזיקה טובה וזה מה שחשוב! יש כאלה שמגדירים את סיסטם כניו מטאל כי הם כן עונים על ההגדרות של ניו מטאל. אבל זה מה שימנע ממך לשמוע את המוזיקה הכי טובה בעולם??
../images/Emo205.gifאז אומרים... בגלל זה תפסיק לשמוע אותם?! סיסטם עושים מוזיקה טובה וזה מה שחשוב! יש כאלה שמגדירים את סיסטם כניו מטאל כי הם כן עונים על ההגדרות של ניו מטאל. אבל זה מה שימנע ממך לשמוע את המוזיקה הכי טובה בעולם??
M Maor DA restless New member 29/7/06 #4 אוי אוי אוי נו מטאל, אלטרנטיב מטאל, סיסטם מטאל (דורון), זה באמת משנה? אם זה טוב אז שומעים, למי איכפת למה משייכים את זה.
אוי אוי אוי נו מטאל, אלטרנטיב מטאל, סיסטם מטאל (דורון), זה באמת משנה? אם זה טוב אז שומעים, למי איכפת למה משייכים את זה.
I Ipecac0 New member 29/7/06 #5 ../images/Emo45.gif אני עם גלי ומאור תשמע ת'מוזיקה, למי איכפת מה הז'אנר וזה העיקר שזה נעים באוזניים ואתה נהנה מזה
../images/Emo45.gif אני עם גלי ומאור תשמע ת'מוזיקה, למי איכפת מה הז'אנר וזה העיקר שזה נעים באוזניים ואתה נהנה מזה
S Sweet berries New member 30/7/06 #9 ../images/Emo181.gif../images/Emo45.gifזאת אמא שלי../images/Emo8.gif
T T c h r o New member 30/7/06 #8 ברור שאני נהנה רק הקיטלוג לניו מטאל מבהיל במקצת.. אבל כמו שאמרתם, מה זה משנה- העיקר אחלה מוזיקה