ניו יורק

ניו יורק

עוד חלום מבולבל אשמח להצעות פירוש: חלמתי שאני צריכה לקחת את אחותי לרחוב בשם ``למון`` בניו יורק לפגוש את תומר(שהוא גומל מעישון),אני קצת מסתבכת בדרך ומבקשת מישהו ברחוב שיכוון אותי והוא מדריך אותי , אומר שאנחנו נוסעות בכיוון הנכון וזה מרחק של עוד רחוב ואז אחותי אומרת לי שמכאן היא תסתדר בכוחות עצמה ואז פתאום אני נמצאת בחנות לנעליים ותיקים עם אישה מבוגרת שאני לא מכירה והמוכר ניגש אליה ואומר לה שהיא לא יכולה לקנות היום בחנות כי החנות פתוחה רק לאנשים כמו סטפי גרף(שנמצאת בחנות) אני יוצאת מהחנות ומתיישבת ליד מזרקה עם החבר שלי ומספרת לו שהייתי צריכה לקחת את אחותי לרחוב למון פתאום אני אצל דודה שלי בבית מכינה מיץ תפוזים לאח שלי הקטן שמשום מה נמצא בקוסטה ריקה והחבר שלי אומר שלא נוכל להביא לו את המיץ כי זה רחוק מדי מניו יורק וזה ייקח לפחות 10 שעות מה שמוזר לי שגם שלשום חלמתי שאני קונה נעלים והן מחוברות אחת לשניה בחוט טורקיז עבה ולכן אני מוגבלת כאשר אני הולכת איתן וצועדת צעדים קטנים עד שאני שמה לב שהן מחוברות ומתירה את הקשר. תומר, הבחור שציינתי בחלום עזר לי להפסיק לעשן לפני שנה אבל חזרתי לעשן אחרי ולפני יומיים התקשרתי לקבוע לי תור חדש תודה

חלום ``הנעלים הקשורות``

היי דניאלה! ראשית, ברוכה הבאה לפורום החלומות!!! שנית, לפי חלומך את מנסה לעזור לאחותך לפתור בעיה מסוימת, אולי היא באמת קשורה לעישון ואולי לא. את לא בטוחה כל כך בעזרה שאת מציעה לה, לכן את קצת מתבלבלת בדרך ומחפשת חיזוקים לדרכך. אחרי יעוץ או שיחה עם מישהו את מבינה שדרכך נכונה. מכאן והלאה אחותך רוצה להמשיך לבד, את הראת לה את הדרך, נתת לה כיוון, ודרככן נפרדות. כנראה שקניית נעלים אהובות עליך ומסמלות עבורך חזרה לשיגרה מסוימת, מעבר לזה הן מסמלות הליכה או התקדמות. התחושה היא שלמרות שעזרת לאחותך בכל זאת אין התקדמות, את מרגישה שמשהו לא עובד כמו שצריך, אולי אחותך התיאשה... בהמשך החלום מבטא את הריחוק שאת מרגישה, בינך לבין אחיך הקטן, למרות דאגתך אליו הוא מרוחק ממך. עוד עולה מחלומך: קשר טוב בינך לחברך, הוא תמיד נמצא שם בשבילך, אפשר לסמוך עליו. החלום השני בא כחיזוק לחלומך הקודם, מעין ניסיון להבאיר לך את הסימליות שבנעלים. הרצון להתקדם מצד אחד ומצד שני נעליך קשורות כובלות אותך ומאלצות להתקדם בצעדים קטנים. בכל זאת את עולה על הבעיה, יש לך את היכולת לזהות מה מעקב אותך ואת משתלטת על המיכשול וממשיכה הלאה, זה סימן טוב. נסי להבין מה מסמל עבורך, באופן אסוציאטיבי, חוט תורכיז עבה, זה יכול לעזור לך להבין מה מגביל אותך בחיים או בסיטואציה הנוכחית. בהצלחה. חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה