italiana22
New member
ניו יורק - ניו יורק
אז ככה יום ראשון - חופש !! ידיד שלי מגיע מהארץ ומשגע אותי ללכת למנהטן לטייל, אני שפוכה מעייפות מהמסיבה אתמול בלילה והבחור עירני כאלו הלכנו לישון בשעה 8:00 בערב, מסתכלת לבחוץ אפור אבל חם, מה עושים? כאלו יש לי ברירה אחרת ("איך את רעה...עד שאני בניו יורק..וכו' וכו'). טוב הולכים לעיר מתחילים בטיימס סקוור וממשיכים הלאה לכיוון הסנטרל פארק בינתיים נהיה בהיר השמש זורחת וחם חם חם!!! לפני שאנחנו ממשיכים לכיוון הסנטרל עצרנו לאכול משהו חפיף (
) והנה אנחנו יוצאים להמשך המסע המייגע ו... שטפונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה גשם!!! כאחת שגדלה בי-ם אני רגילה לגשם אבל גשם כזה אולי רק בימים הקשים של החורף בי-ם רואים אותו..כל טיפה טיפה! לא יאומן, זה אחד הדברים שנראה לי שיהיה לי מאוד אבל מאודדד קשה להסתגל אליו בניו יורק...ידיד שלי כבר קולט עליי איך לאט לאט סעיף העצבים שלי עולה ואפילו לא מנסה לשכנע אותי להמשיך (למרות שפסק הגשם). כמו ילדים טובים תפסנו את הסאבווי וישר הביתה...לא סנטרל ולא פארק. מייאש המזג האוויר הזה פשוט מתיש.... רציתי ניו יורק קיבלתי ניו יורק!
אז ככה יום ראשון - חופש !! ידיד שלי מגיע מהארץ ומשגע אותי ללכת למנהטן לטייל, אני שפוכה מעייפות מהמסיבה אתמול בלילה והבחור עירני כאלו הלכנו לישון בשעה 8:00 בערב, מסתכלת לבחוץ אפור אבל חם, מה עושים? כאלו יש לי ברירה אחרת ("איך את רעה...עד שאני בניו יורק..וכו' וכו'). טוב הולכים לעיר מתחילים בטיימס סקוור וממשיכים הלאה לכיוון הסנטרל פארק בינתיים נהיה בהיר השמש זורחת וחם חם חם!!! לפני שאנחנו ממשיכים לכיוון הסנטרל עצרנו לאכול משהו חפיף (