ניו יורק - ניו יורק

italiana22

New member
ניו יורק - ניו יורק

אז ככה יום ראשון - חופש !! ידיד שלי מגיע מהארץ ומשגע אותי ללכת למנהטן לטייל, אני שפוכה מעייפות מהמסיבה אתמול בלילה והבחור עירני כאלו הלכנו לישון בשעה 8:00 בערב, מסתכלת לבחוץ אפור אבל חם, מה עושים? כאלו יש לי ברירה אחרת ("איך את רעה...עד שאני בניו יורק..וכו' וכו'). טוב הולכים לעיר מתחילים בטיימס סקוור וממשיכים הלאה לכיוון הסנטרל פארק בינתיים נהיה בהיר השמש זורחת וחם חם חם!!! לפני שאנחנו ממשיכים לכיוון הסנטרל עצרנו לאכול משהו חפיף (
) והנה אנחנו יוצאים להמשך המסע המייגע ו... שטפונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה גשם!!! כאחת שגדלה בי-ם אני רגילה לגשם אבל גשם כזה אולי רק בימים הקשים של החורף בי-ם רואים אותו..כל טיפה טיפה! לא יאומן, זה אחד הדברים שנראה לי שיהיה לי מאוד אבל מאודדד קשה להסתגל אליו בניו יורק...ידיד שלי כבר קולט עליי איך לאט לאט סעיף העצבים שלי עולה ואפילו לא מנסה לשכנע אותי להמשיך (למרות שפסק הגשם). כמו ילדים טובים תפסנו את הסאבווי וישר הביתה...לא סנטרל ולא פארק. מייאש המזג האוויר הזה פשוט מתיש.... רציתי ניו יורק קיבלתי ניו יורק!

סלסרו

New member
באמת על הפנים (ליטרלי)

תתנחמי שלא כל קיץ זה ככה.. אז יש סיכוי שבעתיד יהיה טוב יותר..

סלסרו

New member
זוכר מי אמר

"הַלְעִיטֵנִי נָא מִן הָאָדֹם הָאָדֹם הַזֶּה"?

1moosh

New member
לפחות היה לך יום חופש

אני עבדתי בהמטונס בסופ"ש הזה ומלבד להכיר את המי ומי ( מזווית הבר) אני לא מבין למה הם אוהבים להיות בחוץ כשמזג האוויר נאחס עם ממטרים של איכס. אז רצינו ניו יורק קיבלנו! ועוד איך קיבלנו..........!!! שבוע טוב נעים חמים ולא לאאאחס

סלסרו

New member
גם לי היה סופשבוע עמוס לעייפה

צילום של קוני איילנד מהבוקר עד הערב בשבת וראשון יצאו לי כמה תמונות מצויינות אשתדל להעלותן בימים הקרובים

OrlyNL

New member
אני (כמו נעה מהפורום השכן)

נפרדתי היום מאמא, שבאה לביקור קצרצר
למרות שאני לא ממש קשורה לאמא שלי, תמיד קשה להגיד שלום.... האמת היא שזה תמיד מפתיע אותי מחדש כמה קשה להיפרד. היה לי סופ"ש מדהים. נפגשתי עם בני משפחה שאף פעם לא ידעתי על קיומם, וגרים במרחק של חצי שעה ממני וביליתי עם אמא ואחותה שהצטרפה אליה לביקור. צחקנו המון, בכינו המון, שתינו המון, אכלנו המון...היה כיף לא נורמלי.

"Everyewhere you go

always take the weather with you" אבל בדיוק עכשיו את מבינה למה עברתי לקליפורניה. ולא בגלל שום סיבה אחרת...

למעלה