ניו דיאט

LGOETA89

New member
ניו דיאט

אני התחלתי דיאטה,וזה מה שאני אוכלת רציתי לדעת אם זה בסדר אז ככה: בוקר:סנדוויץ עם חביתה ועגבניות וקוטג' 5% לפני שאני הולכת לביצפר:שותה שוקו צהריים:סלט ירקות/אורז עם תפ"א ועוף/חזה עוף עם סלט ארוחת ערב:2 פרוסות לחם עם קוטג' וירקות הבעיה שלי שאני לא אוהבת לשתות מים כאילו זה לא שאני שונאת אני אשתדל,ולהתחיל לשתות מיץ תפוזים/ענבים . רציתי לדעת מה אתם חושבים על התפריט שלי,ואתם יודעים בערך כמה קלוריות כל התפריט? תודה

ניו דיאט

קשה מאד להעריך תפריט ללא קבלת אינפורמציה על העיקר - מבצע התפריט: גיל, משקל, גובה, בדיקות דם רלבנטיות וכו'. אני מסיקה מדברייך שהינך תלמידה בבי"ס ולכן חשוב שתקבלי ייעוץ מאיש מקצוע על מנת לא לפגוע בבריאותך ובגדילה והוא/היא ידאגו שתקבלי את כמות הקלוריות ורכיבי התזונה בכמות להן את אכן זקוקה.

LGOETA89

New member
אני

בת 15 וחצי המשקל שלי הוא 62 הגובה 1.78,אני פשוט מנסה לשמור על תזונה נכונה ועל כושר כדי להוריד 3-4 קילו ולשמור על המשקל. רק רציתי לדעת אם התפריט שכתבתי זה תזונה נכונה. תודה

למתמידה

לפי הנתונים שאת מוסרת התפריט שלך דל מאד בקלוריות לנערה בגילך ואת בוודאי לא צריכה להוריד 3-4 ק"ג ממשקלך. חשוב שתפני לייעוץ מקצועי שכן בטווח הארוך את עלולה להזיק לעצמך

למעלה