ניו ג'רזי נטס... לאן?

yoyo1192

New member
ניו ג'רזי נטס... לאן?

הביעו את דעתכם לגבי לאן פניה הולכים ולאיזה מקום תגיע לפליאוף אם בכלל?!

לאותו מקום

האריס החליף את קיד מקום שביעי שמיני, תעופה מהירה בפלייאוף 4:0 לאן? לשומקום עדיין בנויה על גפרסון וקארטר והמאמן הגינגי, אין מצב למשהו אחר אולי כשיעברו לברוקלין יקרה משהו

yoyo1192

New member
מה בקאמת הקטע עם ברוקלין?

מתי בונים את האיצטדיון?

ממה שמצאתי

The arena is in the final planning stages. The Nets originally planned to move across the Hudson River for the beginning of the 2009-10 season. However, on January 3, 2008 the team announced that it would not start to play at the Barclays Center until 2010 at the earliest [2]. It is unknown whether the team will move during the middle of the 2009-10 season or wait for the beginning of the next season (2010-11). In September 2006, the team and the New Jersey Sports and Exposition Authority announced an extension of their lease to keep the team in the Meadowlands until 2013, with a provision to leave as early as 2009 if the Brooklyn arena is completed​

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo207.gif סקר חדש - באותו עניין.

יש עוד בערך 16 משחקים לסיום העונה (לחלק מהקבוצות יש פחות) וארבע קבוצות במזרח יתחרו על המקום השמיני. אטלנטה נדחקה אתמול למקום השמיני על חשבון ניו ג'רזי, הבולס ואינדיאנה עדיין מקוות לעשות את זה. זה הדרוג נכון לעכשיו: אטלנטה (29:38) ניו ג'רזי (28:38) חצי משחק אחרי אטלנטה. שיקאגו (26:40) 2.5 משחקים אחרי אטלנטה. אינדיאנה (26:41) 3 משחקים אחרי אטלנטה. מחריד כמה שהמאזנים שלהם עלובים אבל מה לעשות, אלה הקבוצות שמתחרות על מקום בפלייאוף במזרח. עקרונית גם וושינגטון ופילדלפיה יכולות עדיין ליפול אבל נראה לי שפער של 4 משחקים מאטלנטה הוא מספיק בשביל לעלות לפלייאוף. בקיצור, מי לדעתכם תהיה הקבוצה שתיכנס לפלייאוף ותקבל בראש מבוסטון?

אטלנטה ושיקגו הם מוקש

משחקות הרבה מתחת לרמת הכשרון שלהן, ולדעתי הן יכולות להפתיע. גם אם לא לנצח, להפוך את הסדרה לקשה. ג'רזי ואינדי לא ממש רוצות פלייאוף, אז לדעתי הם גם ישארו בחוץ (למה לעבוד קשה אם אפשר ללכת לים, אה וינס?)

יש לי הצעה

לאור המאזנים העלובים הנ"ל, שיכניסו את מי שתסיים תשיעית במערב(כנראה דנבר) לפלייאוף של המזרח...ושיצפו מהצד איך היא מגיעה בקלות לגמר המזרח לפחות(כן, אני יודע שזה אומר לנצח את הסלטיקס בסיבוב הראשון).

WorldCenter

New member
לא רואה השנה את הנטס בפלייאוף

לדעתי אטלנטה ושיקאגו ייכנסו עוד לפניהם.

למעלה