ניווט שרון אדרי

nsimon

New member
ארז - תודה רבה!

ארז, היה אחלה ניווט. רק חבל שזה הניווט האופניים האחרון של העונה. תודה רבה על הכל.

היה באצת ניווט מהנה

במיוחד, גם מבחינת הניווט וגם מבחינת היער והנוף. אחרי גאות מבורכת של שלושה ניווטים בשבועיים וחצי, באמת קצת קשה לצאת לפגרה.

IlanShacham

New member
אף אחד פה לא עובד?

איזה כיף לכם

בטח עובדים ../images/Emo98.gif

אבל מה, לא מגיע חופש מדי פעם? להיות קצת ב
וגם לצאת לטבע לרכוב על האופניים ולראות קצת
וגם

amichay mazor

New member
גם לי העבודה הפריע להגיע לניווט

די מעצבן ... העבודה , האישה והילדים מקלקלים לי את תוכניות הרכיבה . צריך לעשות משהו בנידון . אך . לו רק הייתי רווק מובטל ו XXXXXXX .

זאת הנקודה. ההברזה היא חיינו.../images/Emo98.gif

זה כל הכיף: לקום ליום עבודה שגרתי,לארוז לדרך סנדביץ', קפה ו..אופניים. באמצע היום, קצת אחרי שקיעת ארוחת הצהריים, לקום, לנשק לבוס ולמסך לשלום ולצאת ליער. והבונוס: זה לא על חשבון חיי המשפחה (בניגוד לטיולי סופ"ש). "איש לא אומר על ערש דווי: לו רק הייתי יותר במשרד..." (אנונימי) "אל תקריב את עצמך, תפתיע את עצמך" (דיוויד בואי). Don't sacrifice yourself, surprise yourself

nirsam

New member
כיף גדול!../images/Emo42.gif

בתור מי שניווט רכוב אינו בהכרח כוס התה שלו (השילוב של מאמץ ופיזי ושכלי זה רעיון מעט בעייתי מבחינתי)נהניתי מאוד ואני אפילו שוקל שנית להצטרף. שני חברים שהבאתי איתי נהנו עד הגג. אחד מהם דתי שנמנע ממנו להגיע לארועים בשבתות.ואולי, כדאי לקיים חלק מהארועים בימי חול או שישי כדי לאפשר לאנשים נוספים להנות מהספורט. שא ברכה, ניר

תודה לכם

תודה לכל המברכים. הפידבק הזה חשוב ביותר - לא יודעים זאת עד שלא מארגנים תחרות ניווט, וצריכים להקפיד על הדיוק והמקצועיות וכיוב', ולהיות בלחץ עד הרגע האחרון לשמוע איך היה התכנון והביצוע. אני רוצה גם להודות לכם על הסבלנות שלא התנפלתם עלי עדיין בהאשמות על אי פרסום התוצאות. אז הנה הן.

כל הכבוד

הניווט ביום שלישי היה מעולה, הוא שילב קטעים שהיו קשים מבחינה ניווטית עם סינגלים שמתאימים לרוכבים מנוסים מאוד, כמו זה שירד לנקודה 10, שכל הכבוד למי שהצליח לרדת את כולו על האופניים, אני אישית לקחתי את האופניים ביד בכל הירידה והעלייה......... בקיצור כל הכבוד על האירגון, רק חבל שהייתה רק שעה אחת שבה יכלו לזנק, אני אישית מאוד נלחצתי שלא נגיע בזמן, בסוף הגענו לזינוק האחרון....

j e k i l

New member
קבל...

משולש הזינוק, הדהוי משהו, כ- 300 מטר מזרחית לנקודה 5. אם זכרוני אינו מטעני, תחנות 1-4 היו שוות 1 נקודה תחנות 5-8 היו שוות 2 נקודות ותחנות 9-14 שוות 4 נקודות (בערך...?!?!)

ניקוד התחנות

הניקוד היה לפי מרחקן מהזינוק - תחנות 1-6 = 2 נקודות תחנות 7-10 = 3 נקודות תחנות 11-14 = 4 נקודות הרבה מתחרים בחרו רק ללכת על הרחוקות, למרות שאני בכלל לא בטוח שזה היה נכון, בגלל שמרחקן מהזינוק והאחת מהשניה, כולל המרחק האנכי היו גדולים יחסית.

IlanShacham

New member
בהחלט מעניין...

צח לקח את התחנות 5-14? זה נראה לי הכיוון שאני הייתי הולך עליו. להתחיל ב 7, 14, 13, 12, 11, 10 ואז להסתכל בשעון, אם יש זמן אז 9 ו 8. אחרי זה להתחיל לחזור,6 ו 5 בדרך בחזרה. אם יש עוד זמן אז להמשיך ל 1-4. איזה מסלול אתם בחרתם?

נהרי צח

New member
ניווט יער הנשיא

אכן היספקתי לאסוף תחנות 5-14. הסדר היה (כמה מפתיע) 8-9-10-11-12-13-14-7-6-5 . המסלול היה מעגלי, אם כיוון השעון. אם עוד קצת כושר ניתן היה לאסוף גם את שאר התחנות. ושוב תודה לארז על אחר צהריים מקסימים אם נוף מהמם (תחנה 9) מזג אוויר צונן ונעים והעיקר ניווט אם מיקום מדוייק של כל התחנות.

nsimon

New member
הציר שלי

המסלול שלי התחיל דוקא מהנקודות הצפוניות. 3-1-14-13-12-11-10-9-8-5 את השביל של נקודה 2 לא ראיתי בזמן הניווט (הוא נורא דק) ולכן ויתרתי עליה (בדיעבד הייתי מגיע אליה). תכננתי להביא גם את נקודה 6 אבל נגמר לי הזמן (וגם האויר בריאות). ניר

6-7-14-13-12-11-5

במקור תכננתי אחרי 11 לחזור לבסיס דרך 10-9-8 בנקודה 11 נשארה לי רבע שעה וחתכתי ישירות לבסיס דרך נקודה 5. היה כיף. אירוע מאורגן ומאד נעים. תודה מיוחדת לארז על אירגון הקטע התחרותי.

למעלה