ניווט בתמרת

liorca

New member
ניווט בתמרת

הניווט היה די קל ונחמד. התחנות לא הוחבאו והיו ניתנות לזיהוי ממרחק בדר"כ שלא כמו בציפורי שם היה ניתן לעבור על השביל ולא לראות את התחנה. לדעתי היה קצת קצר מידי...בכל זאת אם מגיעים כבר לניווט- תנו לרכב..

Erez Shalev

New member
הסדר שלי:

לפי דעתי סדר האיסוף האידאלי היה: 55 3 60 2 56 59 52 58 סיום וכל זה היה לוקח לי כשעה. אבל... אני דילגתי על תחנות 2 ו-3 משום מה
וחוץ מזה, היה יופי!

Erez Shalev

New member
שכחתי את 51..

הסדר המעודכן: מתחילים ב 55 ואז 3, 60, 2, 56, 59, 52, 51, 58, סיום. אפילו בתחקור אני שוכח תחנות...

לא פלא ששכחת את 3

הסימון שלה הלך לאיבוד בשטח הפתוח. (לפחות במפה של אלעזר, היה קשה לראות אותה....)

מה שעוד עזר לך לשכוח היה העובדה

שעל הכרטיס היו רשומות 7 תחנות, 2 ו 3 לא היו רשומות כי אותן היה צריך לנקב במקום הרגיל שלהן. אני גיליתי את תחנה 2 על המפה במקרה, הרבה לאחר היציאה לניווט, לתחנה 3 בכלל לא שמתי לב, מי שגילה לי שיש תחנה כזו היה ירון ארצי, כשפגשתי אותו בתחנה 56. אם לא הוא, כנראה שגם אני הייתי פסול.

Erez Shalev

New member
נכון!

מכיוון שבאתי ברכיבה ישר מאימון, החלטתי לזנק כמה שיותר מהר ולא הסתכלתי על לוח המידע שנתלה ליד הרישום. מסקנה: תמיד להסתכל על דף המידע לפני שיוצאים. מסקנה 2: לא להתאמן... על הכרטיס היו רשומות 7 תחנות ואותן לקחתי. רק בסיום הבנתי שיש לקחת גם את 2 ו-3. אני מקווה להפיק לקחים בניווט הבא: סקור באשתאול. ובהזדמנות זו אבקש ממארגני הניווט באשתאול לפרסם את התקנון באינטרנט כמה ימים לפני התחרות - כדי שלא אצטרך לחפש אותו בשטח...

תקנון לניווט אשתאול

נמצא כבר כמה ימים תחת "פרטים נוספים" במקום שבו נמצאים יתר הפרטים על התחרות, כאן באתר האיגוד. כמו כן, הוא יפורסם על לוח המודעות ביום התחרות, וגם עיקרו ינתן לכל מתחרה. נתראה בשבת, 10/12/05 אורי

עד היום...

המועדון שלנו עשה ניווטים רק בימי שישי, קיבלנו טענות למה בימי שישי, ובפועל היו מעט מאוד מתחרים. ניווטים בימי שישי לא הוכיחו את עצמם. הנה השנה אנחנו עברנו לשבת וגם... להתראות באשתאול, אורי

למעלה