ניווט אינדור

Erez Shalev

New member
ניווט אינדור

יצא סה"כ 12 ק"מ בשעת רכיבה - קצב איטי למדי, כנראה עקב הכושר הלקוי וריבוי קווי הגובה.. שטח ומזג אויר קלאסיים לרכיבה, המפה קצת פחות מתאימה אבל הרעיון של שני הלופים היה בהחלט במקום. המעבר בסיום/זינוק היה בעצם "תחנת ביקורת מאוישת" וניתן למנוע רמאויות. תודה רבה!

וכמה מילים ממני בנושא....

בסוף עונת הניווט הקודמת אורי (רכז המועדון שלי) שאל אם לדעתי ניתן לערוך על מפת אינדור ניווט רכוב. היה לי ברור שאם התשובה חיובית, המשמעות היא ניווט רכוב נוסף העונה (שלא במסגרת הליגה). אז הייתי בעד. הבעיה היתה המפה הקטנה..... לאחר שקבלתי תשובה חיובית כאן בפורום לשאלה "האם הייתם באים לניווט רכוב באורך של 8 ק"מ", החלטנו שיהיה ניווט רכוב. היה כיף ומלחיץ לתכנן. אחרי שחלק מהנווטים חזרו מהמסלול, הבנתי שהיה אתגר במסלול, כי לא ניווטו כמו שתכננתי..... הדברים הכי לא טובים מבחינתי: במסלול- היה הצורך לחצות כביש ואזור חניה. בתחרות- שהגיעו מעט רוכבים. דרך אגב, חלק מהרוכבים בחרו לעשות את המסלול כ- free-order ולמרות ש"חסכו" כ- 150מטר טיפוס לא הצליחו להשיג את ארז......

adi off road

New member
היכן פורסם?

ארז (וכולם) הי אני חדש בתחום ומעוניים להשתלב גם בתחרויות הניווט. היכן מסופרסמים הארועי הרכיבה?

IlanShacham

New member
הי עדי

כל התחרויות מפורסמות באתר איגוד הניווט כמו כן פורסמה כאן רשימה המרכזת את ניווטי האופניים בשנה הזו, תמיד כדאי להתעדכן באתר האיגוד לגבי פרטים נוספים לקראת הארוע עצמו.

למעלה