ניוד המספרים

ניוד המספרים

לגבי הטלפון של הבית איזה עדיף?? יש בזק/הוט ומי עוד?? אם מישהו מכיר מסלול מסויים נא םפרטים. כנ"ל לגבי הסלולי - מי הכי שווה?? כיום יש לי סלקום ואני משלמת כ-50 אג' לדקת שיחה.

touti

New member
שמעתי שהוט עדיף מבזק

כשאין אנטרנט, לא יודעת לגבי האנטרנט עצמו וכנ"ל לגבי הנייד, שמעתי שסלקום הרשת הכי מבצעית וטובה:)

אכן הוט עדיף מבזק מאחר ומקבלים בתשלום כשל

כ- 60 ש"ח 2000 דקות שיחה חינם. אבל מישהו אמר פעם שיש עוד חברה - נא פרטים בבקשה (זה היה ברק?? אני כבר לא זוכרת)

דנדש10

New member
זה היה smile

אינטרנט זהב, בכפוף לכך שהם גם ספקי האינטרנט שלך. המספר שלהם: 072-2001000. מה שלא תעשי, בטוחני שתחסכי...

דנדש10

New member
מי שהם ספקי הנט שלו

יכול לעשות דרכם גם טלפון קוי. הם הכי זולים, וגם מקבלים מתנת הצטרפות, שזה מה שהישראלים הכי מחפשים...

touti

New member
וספקי הנט שלו זה בזק, לא?

או הוט? והיא שואלת מה עדיף בזק או חברה אחרת?

דנדש10

New member
לגבי הסלולר../images/Emo56.gif

תלוי בהרגלי השימוש וצריכת הז"א שלך. הכיני שיעורי בית אצל כולם... ואח"כ עשי להם בי"ס... גילוי נאות, בעברו הרחוק הכותב היה מנהל קשרי לקוחות באחת מחברות התקשורת.

עשיתי קצת שיעורי בית עם HOT+SMAIL

הוט מציעים 2000 שקות חינם תמורת 59 ש"ח ולסלולר - 37 אגורות. סמייל מציעים 10 ש"ח לחודש תמורת: 9 אג' לדקת שיחה סשעות השיא - 4.6 אג' בשעות השפל. ולסלולר - 37 אג' לדקת שיחה. אז האמת היא שאני כבר הסתבכתי עם החישובים בבקשה עזרה. אם אני מדברת בחודש כ- 7 שעות בשעות השפל של סמייל - כמה חשבון טלפון יוצא לי??

דנדש10

New member
איפה?

איפה אחד ומיוחד כשצריכים אותו... יקירי, נתקענו, אתה במקרה באזור...

והתשובה

התשובה ( רק עכשיו הגעתי לשרשור הזה ) 19.32 ש"ח בלבד + 10 ש"ח לחודש = 29.32 ש"ח לחודש כמעט חצי מהוט רוצה להגדיל ב 1.90 ש"ח ?

למעלה