ניהול תקציב

ניהול תקציב

שלומות! רציתי לדעת האם אתם מכירים תוכנה לניהול תקציב אליה ניתן להכניס את ההוצאות השונות בחתכים (תשלומים, סוג ההוצאה, אופן התשלום) ולקבל בה את הפריסה של ההוצאות לפי הקטגוריות, דו"ח של הוצאות חודשיות וכו'. עדיפות לכלי חינמי כמובן. אנא, אל תמליצו לי לעבוד באקסל, אני מעדיפה כלי אחר. תודה רבה!

cbr1100

New member
לשים לב

המערכת של "חייבים", היא מערכת אינטרנטית. כל המידע הכספי שלכם יכול להיות בקלות נחלת הכלל. אני עדיין מאמין שנושאים כספיים צריכים להיות אצלכם על המחשב ולא אצל מישהו אחר. אף אחד לא יודע באמת מי הגוף או הגופים שעומדים מאחורי האתר ולמי הם מקושרים (רשות המיסים, בנקים, ביטוח לאומי וכו'), ומה יעשו עם הנתונים שלכם בבוא היום.

Anat Ma

New member
רשות המיסים??

יש חוק מאגרי מידע. גוף אינו רשאי לחלוק את המידע שלך סתם כך עם מי שהוא רוצה. התסריט היותר סביר יהיה פרסום שיכוון להרגלי הצריכה שלך. דרך פשוטה להמנע מחשיפה היא כמובן להרשם בשם לא אמיתי (מי חשב אחרת?). דרך אגב, לחברות האשראי והבנקים יש הרבה מידע מפורט ומעודכן, עם זיהוי אמיתי, על כולנו, אם רשות המיסים מעונינת דוקא. אתה עובד רק מזומן בגלל זה?

cbr1100

New member
"יש חוק מאגרי מידע"

בדיחה טובה. זה סוד גלוי וידוע שברשת הכל פרוץ וגם מה שנראה כביכול מאובטח, גם הוא בערבון מוגבל. נכון שלחברות האשראי והבנקים יש את כל הפרטים שלנו, אבל הצלבות מידע הם כלי העבודה הטוב ביותר.... ולא, אני לא עובד רק במזומן. ההיפך הוא הנכון. אני מעדיף לקבל שיקים (ושיהיה עליהם "למוטב בלבד"). אני לא יודע איך זה אצל בעלי המקצוע האחרים, והם לא מעניינים אותי. אני יודע איך זה אצלי. לא מסתיר כלום, אבל יש גם גבול בסוג וכמות החומר שתזרוק לחלל הרשת.....

מה הקושי להכין זאת לבד?

על דף של Exel לקבוע טורים במסגרת, בראש כל טור לרשום את סוג ההוצא והסיכומים וחישוב האחוזים פשוטים ביותר. ובלבד שיהיה גיבוי. זה הכל. "העוגה" כל כך חשובה?

למעלה