ניהול תיקים

natan82

New member
ניהול תיקים

שלום אני מחפש המלצה בפומבי/ אישי על מנהל תיקים פרטי / לא חברה בע"מ. אשר מתעסק במט"ח (במידה ולא רק...יותר טוב) ....לא משנה ארוך טווח- קצר טווח. סכום השקעה ראשוני 50K. בדולרים. אני לא רוצה להתעשר..אני מכיר את התחום טוב..פשוט לפזר את תיק ההשקעות (מלבד התחביבים שלי). אשמח לקבל שם וטלפון....בבקשה לא לשלוח לי שמות של אנשים עם רקורד של חודשיים בדמו!!!... אני פשוט מנסה למצוא ברשת....ולא מצליח? מה אתם אומרים?

דילרים

אני מכיר דילרים בחברות מט``ח שעובדים עם לקוחות באופן אישי, אם תרצה אוכל לקשר אותך, אין לי ספק שתהיה מרוצה.... נ.ב. לא חברות ישראליות...

natan82

New member
אממ..

לא נראה לי שהבנתי... אני לא רוצה "טיפים"....אני מעוניין במישהו שינהל לבד.

שלא תפסיד את כל הכסף...

אני מכיר אנשים שמנהלים תיקים אני יכול להביא לך טלפון אבל זה לא נעים ולא כדאי כ``כ על כל הפסד שהוא יעשה הוא יעשה אתם תתקסחו, במקום זה אני מביא לך דילר בחו``ל שתפקידו לזהות הזדמנויות ואז מרים לך טלפון ומציע לך לקנות או למכור ומבצע עבורך את הפעולה ושם לך SL ו TP איפה שצריך, בהרבה מקרים הוא הצליח לתפוס יפה, זה לא עולה לך כלום מעבר לספרדים המקובלים בשוק, אם תרצה ואתה רציני באמת תהיה בקשר...

יש לי מישהו

קראתי שוב את הבקשה שלך, יש לי בן אדם שמוכן לסחור עבורך, יש לו נסיון של משהו כמו 7 שנים, היה לו פעם חברה שדרכה הוא גייס לקוחות, אם תרצה נראה לי שלא תהיה בעיה לקשר ביניכם, תהיה בקשר טלפונית אם אתה רציני...

למעלה