ניהול כוח אדם

orion111

New member
ניהול כוח אדם

בקרוב אסיים תואר BA במדעי-החברה מה הוא התואר הנדרש ע"מ לעבוד בתחום משאבי-אנוש? האם תואר בפסיכולוגיה הוא בבחינת חובה עבור תפקידי ניהול בכירים בתחום משאבי האנוש? תודה רבה.

never a pilot

New member
תפקידי ניהול בכירים? תואר ראשון?

לא נראה לי ... שלא תחשבי שאני מתנשא או משהו, אני בעצמי סטודנט לתואר ראשון. אם התכוונת לתואר שני בפסיכולוגיה אז קבלי ביטול לגבי הנאמר...

משאבי אנוש

ניתן לעבוד בתפקידים שונים בתחום משאבי אנוש גם לאחר תואר ראשון במדעי החברה. אין צורך בתואר בפסיכולוגיה. עם זאת ניתן להתמחות במשאבי אנוש ע"י המשך לימודים- לימודי תעודה או לתואר שני. בד"כ לימודי משאבי אנוש הם התמחות במסגרת החוג למנהל עסקים.

orion111

New member
תודה רבה ושאלה נוספת

האם תוכל מעט להרחיב ביחס ללימודי תעודה / תואר שני ? האם מדובר על תואר שני ספציפי? ביחס לאיזור המרכז ... האם ככלל לימודי תואר שני בשעות הערב הם דבר אפשרי?

ניהול משאבי אנוש

ניתן ללמוד ניהול משאבי אנוש במסגרת לימודי ערב במספר מוסדות לימוד באזור המרכז. 1. מכללה למינהל ברשל"צ, במסגרת החוג למינהל עסקים, יש התמחות במשאבי אנוש, לימודי ערב. הלימודים הינם לתואר שני. 2. קריה אקדמית, קרית אונו, התמחות במסגרת מינהל עסקים. נמצא בהליך לקראת תואר שני. בנוסף ישנם מסלולי לימוד לא אקדמים בהם ניתן ללמוד תחום זה בלימודי ערב: מכללת רמת גן, מכללה למינהל (רשל"צ, ת"א, נתניה, רעננה), לימודי חוץ של אונ' בר אילן, מכללת רעננה, מכללת רחובות, אונ' הפתוחה (במסגרת תפנית למנהלים). חלק מהמסלולים דורשים נסיון או תואר ואחרים פתוחים גם לבעלי ת. בגרות.

למעלה