ניהול זמן הצלחתם לשפר את ניהול הזמן שלכם? הנה קישור לרשומה באחד מהבלוגים שראיתי, על ניהול זמן
מ מיכל הררי New member 8/3/06 #1 ניהול זמן ../images/Emo24.gif הצלחתם לשפר את ניהול הזמן שלכם? הנה קישור לרשומה באחד מהבלוגים שראיתי, על ניהול זמן
ניהול זמן ../images/Emo24.gif הצלחתם לשפר את ניהול הזמן שלכם? הנה קישור לרשומה באחד מהבלוגים שראיתי, על ניהול זמן
מ מיכל הררי New member 10/3/06 #2 מנסה לשפר את ניהול הזמן בעיקר דרך הגברת הצלילות (לזכור מה רוצה לעשות) והגברת המשמעת העצמית (לעשות רק מה שרוצה)
מנסה לשפר את ניהול הזמן בעיקר דרך הגברת הצלילות (לזכור מה רוצה לעשות) והגברת המשמעת העצמית (לעשות רק מה שרוצה)
צ ציפייפה New member 10/3/06 #3 משמעת עצמית= מה שרוצה או שצריכה מה דעתך,אשה חכמה ?ד`א אי אפשר להעביר אליך מסר! צביקה
מ מיכל הררי New member 10/3/06 #4 את שואלת האם לדעתי משמעת עצמית זה לעשות כל מה שאני רוצה, או האם זה לעשות כל מה שאני צריכה? קוראים לך צביקה? אתה בחור? חשבתי שאת בחורה. היתה בעיה לתפוז עם מערכת המסרים בבוקר. זה לא קשור רק אלי.
את שואלת האם לדעתי משמעת עצמית זה לעשות כל מה שאני רוצה, או האם זה לעשות כל מה שאני צריכה? קוראים לך צביקה? אתה בחור? חשבתי שאת בחורה. היתה בעיה לתפוז עם מערכת המסרים בבוקר. זה לא קשור רק אלי.