ניהול זמן וסדר

motek302

New member
ניהול זמן וסדר

אני עובדת מהבית, ובזמן האחרון אני מרגישה תקיעות..אני חושבת שזה בגלל שאני חא מספיק מסודרת,ולא מארגנת את הזמן נכון..האם אפשר ללמוד את זה? אני כ"כ רוצה להיות מסודרת,ולנהל את הזמן ביעילות..אבל..לא עושה עם זה כלום..אולי מישהו מוכן לעזור לי בכך? כרגע, אני ממש לא יכולה לעמוד בתשלום למאמן אישי,אולי מישהו מכיר מתנדב? או שפשוט..נולדתי להיות בלגניסטית..אבל..לפחות יש לי זיכרון טוב מאוד.. אשמח לעצות.

adih770

New member
שאנו רוצים ולא עושים זה איתות עבורנו מעצמנו ש

שלום לך. את כותבת: "אני כ"כ רוצה להיות מסודרת,ולנהל את הזמן ביעילות..אבל.." יפה ששמת לב לכך את כבר עשית צעד קדימה. איפה שאנחנו לא עושים ,תקועים למרות שנראה לנו שממש כדאי שנעשה. זה מקום נהדר להתבונן בו. מה את עושה במקום לנהל את הזמן ? את אומרת לעצמך "אני חייבת לנהל את הזמן שלי ..." ומה קורה במציאות ? התבונני בפעולות שאת כן עושה מה עולה לך? כשאנו תקועים וזה לא ברור לנו למה סימן שיש מקום שאנחנו לא ממש מכרים את עצמנו מול אותה סיטואציאה. יש שם חוסר בהירות לגבי המחויבות שלנו או איזו שהיא התנגשות או חוסר הלימה מול ערך שענו מחזקים לעצמנו. נסי לבדוק עם עצמך . מה עולה לך? בהצלחה.

Yin

New member
שני דברים

1. אי אפשר לנהל זמן, הוא לא משאב שנתון לשליטתנו. אנחנו יכולים לנהל רק את עצמנו, בעיקר את סדרי העדיפויות ואת יכולת המיקוד שלנו. רמז למיקוד: כשחותכים לחם, לא מסתכלים בטלוויזיה. 2. אני מרגיש צורך לומר שאני חושב שאת לא יכולה שלא לשלם למאמן או לבעל מקצוע אחר. את מבקשת שרות שיכניס לך כסף, כך אני מניח, ואת אמורה לשלם תמורתו. זה לא בגלל שאני רוצה את הכסף שלך, זה בגלל שאנחנו באמת מוכנים לקבל רק כשאנחנו נותנים. עדי

SHOCOASH

New member
ניהול זמן -אפשרי!

מותק , ניהול זמן הנו מיומנות נרכשת ולא מולדת!!! ובהחלט יש לכך הכשרה . מה שחשוב שתדעי הוא שאת חייבת להכיר בכך שכדי להתקדם במשהו שאת מאוד רוצה , צריך גם להשקיע . אז קודם כל את רוצה וזה צעד ראשון ומעולה . עכשיו את צריכה להחליט מה וכמה את רוצה להשקיע כדי לקבל תוצאות . ישנם קורסים/סדנאות לניהול זמן , העלות לא בשמיים וישנם מאמנים אישיים בתחילת דרכם או בתקופת סטז' שמספקים אימון חינם או בעלות סמלית ויכולים לתרום גם מניסיונם האישי . חלק מהם מופיעים בלוח בפורום זה . בהצלחה

היי לך MOTEK

אני לא אחזור על דברים שכבר נאמרו כאן.. מה שכן אני יכול להוסיף מעצמי: זה שאת עובדת מהבית זו החלטה יפה ואמיצה שרבים היו רוצים לעשות אבל חוששים מסיבות כאלו ואחרות אחת מהסיבות האלו היא בדיוק הבעיה שציינת - שמצד אחד יש חופש פעולה וסוג של עצמאות - אבל עם כל זה באה גם האחריות והמשמעת העצמית. שאלת לגבי מתנדב שיעזור לך לניהול זמן - אני לא יודע אם זה היה בצחוק או ברצינות - אבל אני באופן אישי מוכן לעשות את זה !! שלחי לי מסר ונראה מה אפשר לעשות. אני מראש אומר - אין לי תעודה או הסמכה ממוסד כזה אחר - הדבר היחיד שיש לי זה פרגון מחברים על כשרון מבוזבז בתחומים שקשורים לפורום הזה - העצמה אישית, הבנת האחר וצרכיו, מיקוד אישי וכו'.... אני רואה בעזרה לאחר ממה שכבר יש לי - לא רק נתינה לאחר אלא גם נתינה לעצמי וכאשר יש חיבור בין שני אנשים עם אינטרסים משותפים - זהו מצב של הפרייה הדדית שמסייעת משמעותית לצמיחה של כל אחד בנפרד... אז אני אשמח אם תכתבתי לי במסר .......ונראה מה אפשר לעשות :) בנוסף אומר - שגם אנשי המקצוע בתחום אמנם מתפרנסים מזה - אבל לדעתי תחומים של אימון והתפתחות אישית חייבים לבוא לאדם קודם כל מתוך הרצון לעזור לאחר ולגרום לו לצמוח עם עצמו - ולאחר מכן השכר על זה... כמובן שאף אחד לא יעבוד בחינם - אבל אפשר להבחין בין אנשי מקצוע ששמים את הכסף קודם ואח"כ את הסיפוק מתוצאות של מאומן - לבין אלו ששמים קודם כל את האהבה והסיפוק שלהם מהתחום ואת הכסף במקום השני..

קוקי114

New member
אימון בחינם

היי motek302 את יכולה לבקר באתר www.gdnc.co.il ראיתי באתר שיש שם קטגוריה של תרומה לקהילה , ואפשר להשיג שם מאמן ללא עלות. אולי כדאי שתבקרי באתר ותראי אם את מצליחה בכל מקרה בהצלחה

למעלה