ניהול הפורום

get low

New member
ניהול הפורום

כמו שבטח שמתם לב לאחרונה, אין לי כל כך זמן להשקיע בניהול הפורום. הפעילויות שהיו בעבר (ווינר, ליגתפוז וכו') נפסקו לגמרי לצערי. חששתי שזה יקרה כשלקחתי את הניהול על עצמי לפני כשנה וחצי. בכל זאת אני עובד במשרה וחצי ובמקביל גם בלימודים... המצב הזה כנראה לא הולך להשתנות בעתיד הנראה לעין, ולכן אני נאלץ לפנות את הבמה. חבל שפורום כזה נפלא יסגר, ולכן אם יש מישהו כאן עם זמן ורצון להחיות את הפורום, מוזמן להרים דגל. בסה"כ הפורום חזר עכשיו למצב שהיה כשלקחתי אותו וחבל, כי יש פה הרבה פוטנציאל. בחודשים מייד אחרי שלקחתי את הניהול כמות ההודעות קפצה פי 5, ולכן ברור לי שיש עוד הרבה פוטנציאל לפורום, בתנאי שתהיה השקעה בניהול. בכל מקרה, אני כמובן אשאר פה, ואני (עדיין) לא פורש מהמשחק. היה לי העונג לנהל את הפורום, ותודה כמובן לכל הגולשים - כי האנשים עושים את הפורום

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים ל get low על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל. כמו כן, בימים אלו אנו מחפשים מנהל חדש לפורום. גולשים המעוניינים להציע את עצמם לניהולו, מוזמנים למלא את הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

OFERBSH

New member
הייתי מתנדב, אבל אני בצבא אז זה לא אפשרי

בכל מקרה תודה על אחלה תקופה, ונקווה שלא תעלם כמו שאר המנהלים שפרשו

gulu19

New member
כל הכבוד על ההשקעה!

הצלחת לשמור על הגחלת בתקופה לא קלה בכלל. תישאר באזור, המשחק הזה ממכר והאנשים זה חלק בלתי נפרד מהחוייה :)

זונע

New member
תודה רבה אביעד

ובחיאת, אל תתנו לפורום להיסגר... יש פה מספיק חבר'ה (אהם גולו אהם צפדיה אהם סולי וכ'ו) שיכולים לקחת את המושכות...

simond15

New member
תודה על ההשקעה!

עשית עבודה מעולה ובהחלט החיית את הפורום בתחילת הדרך....
אני מקווה מאוד שמישהו ייקח את המושכות,כי למרות שאני לא משחק כל כך,תמיד כיף להכנס לפה פעם בכמה זמן.
ומי יודע אולי אני אחזור בעתיד ואני בטוח שאין כמו הפורום הזה כדי לעזור בזה....

שיהיה בהצלחה בהמשך!

זונע

New member
אין מצב שנותנים לפורום הזה להיסגר...

זה הפורום שבזכותו אני מכיר תמשחק שהורס לי את החיים זו השנה השמינית ברציפות

למעלה