ניהול הזיכרון

ניהול הזיכרון

איך כדאי לנהל את הזיכרון של המיו 558 על מנת שהביצועים של המכשיר יהיו הכי מהירים. יש את הזיכרון הרגיל, הזיכרון הבלתי נמחק הפנימי וכרטיס הרחבה של 256 מגה. מה הכי כדאי לעשות?

שאלה נוספת - דסטינטור

אני מתחיל לחשוב על הנושא. מה כדאי, כמה עולה, האם יש להשיג יד שניה, כל עצה תתקבל בברכה הנושא חדש לי.

lirazoo

New member
אז ככה

לגבי הדסטינייטור - תוכנה מעולה - עדיף לקנות מהמשווק ולהיות רגועים. לגבי אנטנת GPS הייתי הולך על אנטנת ספיר לאוטו. אם אתה רוצה לעשות ניווט רגלי אתה יכול לקנות GPS CF שיישב לך בתוך המכשיר אבל בשביל רצוי מאוד לקנות סוללה נוספת למכשיר. לגבי הזיכרון תשאיר לך (לדעתי) תמיד 16 מגה פנוי שיתחלקו להם איך שבא להם בין התוכניות ובין האחסון. קבצים של תוכניות תשאיר בכרטיס . תוכנות כבדות תתקין ישירות לתוך הכרטיס זיכרון (כשאתה מתקין הוא שואל אותך שאלה אז תבחר ב- NO ואז תוכל לבחור לאן להתקין)

מה בדבר BT GPS

מה לגביי מכשירי שן כחולה? כמו כן לא הבנתי האם הדסטינטור זו חומרה או תוכנה או שלוב של השניים. הבנתי שזה עולה 4,000 ש"ח. למה?????

castroman

New member
לדעתי BT -GPS זה הכי מומלץ

במיוחד שהמחירים הולכים ויורדים בתקופה האחרונה. הדסטינטור היא התוכנה - אתה בעקרון צריך GPS + דסטינטור, וכן התוכנה עולה 4000 ש"ח בערך.

yossix

New member
אני במצבך ומחפש יד שניה.כנס לאתר

פוקטפיסיפריק,יש שם פורום מצוין על נושאי ג'יפיאס. אתה יכול למצוא דסטיניטור יד שניה תוך וידוא עם היבואן שמדובר ברשיון חוקי.את מכשיר הג'יפיאס עדיף לקנות בחו"ל או משומש כאן.

ron20

New member
lirazoo צודק

16 מגה פנויים זה סביר בהחלט. היות ויש לך שני חריצי הרחבה מצבך יחסית טוב קח החלטה איזה חריץ ישמש להרחבות שאינן זיכרון (היום ה SDIO נראה בחירה טובה) ותתחיל להשתמש ב CF להתקנת תוכנות. קח בחשבון שהזיכרון הפנימים מנוצ להמון דברים מעבר לתוכנות ולקבצים שאתה מתקין לדוגמא: - קבצי מטמון של IE - דואר - עדכוני ופאצ'ים (שאינם עדכוני rom) עדיין לאחר תקופה קצרה של שימוש אתה אמור להתחיל "לייצב" את המכשיר מבחינת התוכנות המותקנות ותוכנות עזר קטנות שקשורות להפעלת המכשיר (סייר חליפי, פלאג-אינים וכו) מומלץ להתקין על הזכורן הפנימי.

eranglr

New member
הערה קטנה

תמיד אומרים כאן שעדיף לרכוש מקלט בלוטות. ובכן - אני בעד ! אבל.. תדע שכיום אם ברצונך לרכוש תוכנה היא מגיעה עם מקלט (ולא - אי אפשר לרכוש את התוכנה בנפרד מהמקלט). פעם, כשהגירסא החדשה ביותר הייתה DESTINATOR 2 אז היה הדבר אפשרי, כיום ניתן לרכוש בשילוב מקלט שלהם (התוכנה נמכרת עם מקלט חוטי / בלוטות). למכונית אני ממליץ בהחלט על הדגם החוטי !! ולמה ? דבר ראשון - נוחות. אתה לא צריך לדאוג למתח וזה הדבר הראשון במעלה ! ראיתי כבר אנשים עם דגמי GPS מצוינים, אבל כשנגמרת הסוללה גם המקלט הטוב בעולם (האלחוטי) לא יעזור לך ! במכונית אתה צריך משהו קבוע ! ואם אתה לא ניווטת בחיים באופן רגלי, למה שתתחיל עכשיו ?? אתה צריך דגם חוטי !! וזהו...

למעלה