נידנוד מצד לצד

blackorpheus

New member
נידנוד מצד לצד

היי חברס מזמן לא כתבתי כאן מכיוון שהתחלתי לעבוד וממש אין לי זמן להתעסקות בשינה ובחלומות ו או לרשימת החלומות. אתמול לפני השינה ניסיתי מיילד ואחרי שתים שלוש דקות הרגשתי את חלק הגוף התחתון כאילו מתנדנד מצד אל צד או הרגשה של ריחוף וזה היה ממש מגניב...קרה למישהו פעם ? מה זה ?

makron2

New member
דברים דומים...

קרו לי,הרגשות פיזיות שהגוף זז אך ורק בעזרת כוח המחשבה וגם כאילו הוא זז לבד כמו מעיין סיבובים במקום,סלטות,הרגשה של שאיבה(חזקה)למיטה ועוד,לפי התאור שלך קשה לי לדעת במה מדובר אבל אני ממליץ שברגע או קצת אחריי שאתה שם לב שהגוף זז לבד תעשה בדיקת מציאות. - אתה גם יכול לבדוק אם אתה מצליח בעזרת המחשבה בלבד לעשות סיבוב של 180 מעלות ואז לעשות בדיקה נוספת. ויילד מומלץ לבצע לאחר מספר שעות שינה.

idanmeri

New member
סיבוב 180 מעלות

מה מטרת הסיבוב? היא גורמת להירדם יותר? פעם ניסיתי לדמיין שאני מסתובב תוך כדי שכמעט נרדמתי והרגשתי שזה מרדים אותי.

makron2

New member
מטרת הסיבוב...

180הוא מעיין בדיקת מציאות שניתן לעשות ללא תנועה כדיי לבדוק האם הגוף נרדם,אם מצליחים לבצע סיבוב שבסופו המיקום של הראש יהיה באזור הרגליים אז זה סימן שהשיתוק מלא ויציב ואז ניתן פשוט לקום למצב ישיבה ולהתחיל את התנועה בחלום הצלול,יש לציין שבמידה ששמים לב שזה לא עובד מהר אז צריך להפסיק ולנסות שוב לאחר מספר דקות כי זה גם יכול לגרום למצב שהגוף יתעורר ע"י הוזזה אמיתית של השרירים ורצוי להמנע מכך. "הרגשתי שזה מרדים אותי." - יש אנשים שממליצים לדמיין את הגוף מסתובב בתור מטרה לריכוז בתהליך המיילד עצמו,אם זה עוזר לך להרדם זה טוב אבל צריך לזכור שצריך להשתדל להשאר ער בעוד הגוף נרדם. .

idanmeri

New member
תודה

על ההסבר, עכשיו פחות או יותר הבנתי מה מטרת הסיבוב. לפני 4 חודשים התחלתי בתהליך של לנסות חלום צלול. היו לי כמה פעמים כמעט חלום צלול, ואף היו לי איזה שניים מעפנים. עכשיו כשיש חופש, יהיה לי יותר זמן, ואני רוצה לחזור ולנסות שוב, זה מסקרן אותי נורא. אני יתחיל מילד הלילה, ובבוקר ארשום אותו ואת תוצאותיו. מקווה שתתמכו בי
עידן.

makron2

New member
תמיד...

נתמוך,בשביל זה בדיוק קיים המקום הזה. "לפני 4 חודשים התחלתי" - במידה ואתה זוכר חלומות בצורה דיי טובה זה מספיק לחוות חצלולים,וחופש זה מעולה כי רצוי לישון טוב. "היו לי איזה שניים מעפנים" -החצלולים הכי טובים מתרחשים בתור חלום אחרון,גם כי הזכרון יותר טוב.אני שמתי לב שהחצלולים המעפנים שלי בדרך כלל קורים בשלבים מוקדמים של הלילה,והם בדרך כלל ויילדים אבל גם ישר שמתעוררים מחצלול מעפן זה זמן מעולה להמשיך לעבוד על עוד חצלול ויש סיכוי טוב שלמרות שהראשון היה מעפן זה שאחריו יהיה יותר איכותי. "יתחיל מילד הלילה" - מיילד שיטה מעולה עם סיכויי הצלחה גבוהים במידה ומבצעים אותה כהלכה,אמצע הלילה זה זמן טוב ובמיוחד אם התעוררת מחלום רגיל כי סימני החלום הם "טריים".

idanmeri

New member
:)

בזמן שהתחלתי ניהלתי יומן חלומות והיו לי חלומות שזכרתי ממש טוב והם היו ארוכים עם המון פרטים! בחופש אני ישן די טוב, 8-10 שעות בלילה :) לפני איזה 3 ימים חלמתי חלום ממש ממש ארוך ועם המון פרטים שאני זוכר! זה אומר שיש לי זיכרון די טוב לחלומות. (אתה יכול לראות בפורום "חלומות" שכתבתי אותו) ואני ממליץ לקרוא אותו הוא ממש מעניין. היה לי חלום צלול שבו שיחקתי כדורסל (זה אחד מהמעפנים) וידעתי שאני חולם אז זקרתי לסל מרחוק כי ידעתי שאני יקלע, ואכן קלעתי. חצלול אחר (שאני בכלל לא מחשיב אותו) ורשמתי אותו כאן בפורום ואתה ענית לי עליו: נפלתי מהר ובאמצע הנפילה ידעתי שאני חולם ואחרי 2 שניות התעוררתי מהבהלה.

makron2

New member
בקשר לחלום הראשון...

נראה לי שכתבתי את זה אבל הבדיקה בעזרת הזריקה לסל היא שגוייה,כי אפילו אם מצליחים לקלוע רצוי לבחור בדיקה אחרת שהביצוע שלה יוכיח בצורה יותר מובהקת שמדובר בחלום. והשני באמת הוא רק רגע קטן של צלילות שזה גם מעיד על התקדמות ויכולת.

idanmeri

New member
החלום הראשון

זה היה ממש בשלבים הראשונים שלי שהתחלתי על החלומות הצלולים. באותו רגע לא חשבתי בכלל על בדיקת מציאות. והיו עוד כמה פעמים שקיבלתי רמזים לכך שאני חולם: למשל זכרתי חלום קצר באמצע הלילה שחבר שלי התקשר אלי ואמר לי שאני חולם אבל זה היה חלום של רגע. ועוד רמז היה שהייתי עם אבא שלי ואחים שלי באיזה מקום וחיכינו בתור והייתי אישה ששמרה על הילדים הקטנים שלה וזה היה נראה מציאותי מאוד! אחר כך אני זוכר ששוב (אולי כמה דקות אחרי) חלמתי את אותה סיטואציה בדיוק ואז אמרתי לעצמי שיכול להיות שאני חולם? ואז שוב לא עלה בדעתי לעשות בדיקת מציאות ולכן המשכתי עם החלום כרגיל.

c12chen16

New member
גם לי זה קרה

כמה פעמים כל הסיבובים והתנועות האלה אבל הבעיה שאני לא מצליח לצאת מזה אני לא שולט בזה ואם אני מנסה לזרום עם זה ולראות מה יהיה בהמשך (אם אני אכנס עוד יותר לחלום) אז אני בדרך כלל מתעורר P :

makron2

New member
שאלה...

האם ביצעת בדיקת מציאות אחריי הסיבובים האלו? ."אם אני מנסה לזרום עם זה" - אם בלזרום הכוונה שלך היא להסתובב באופן מודע יחד עם הכיוון של הסיבוב אז צריך להמנע מזה ובמקום זה לתת לזה לזרום לבד בלי שליטה ורק לשים לב למה שקורה.

c12chen16

New member
התכוונתי

שהגוף שלי יעני זז ואני לא שולט בתנועות האלה ככה שקשה לבצע בדיקות מציאות, אני מנסה בכוח המחשב להוריד את הגוף למיטה או לעצור את התנועות וזה לא כל כך הולך "לתת לזה לזרום לבד בלי שליטה ורק לשים לב למה שקורה" - זה מה שאני עושה לזה התכוונתי

makron2

New member
עוד שאלות...

כמה זמן זה נמשך שהגוף שלך זז לבד? "שקשה לבצע בדיקות מציאות" - הכוונה שלי שמייד אחרי שאתה שם לב שזה מפסיק תעשה בדיקה,כי ייתכן שמייד לאחר מכן תהיה התעוררות מדומה. האם זה קורה גבוהה מעל הגוף או באזור הגוף עצמו,כאילו קרוב למיטה? לי היו הרבה מקרים שתחושות קורות לזמן קצר של מספר שניות עד חצי דקה בערך ואז זה נגמר ובדרך כלל מתרחשת התעוררות מדומה,יש גם מקרים שאני בשיתוק מלא שוכב תקוע באותה תנוחה ואז אני פותח את העניים ורואה דברים מוזרים בחדר,זה מעיד שכבר בוצע מעבר ואז אני מרים את עצמי בכוח כלומר אם אני שוכב על הבטן אז בעזרת הידיים וכדומה,בנוסף קרה לי מקרים שאני מרגיש שנוגעים בי וגם זה מעיד על מעבר שמתרחש ועוד...

c12chen16

New member
די קשה

לי להעריך כמה זמן זה קורה אבל משהו כמו 2-3 דקות, וכשאני חושב על זה עכשיו אני זוכר קטע שהתעוררתי והיתה אווירה קצת מוזרה אבל לא עשיתי בדיקת מציאות (המשיך כנראה כחלום רגיל, נזכרתי בקטע חלום הזה רק הרגע תוך כדי שקראתי את התגובות) זהו שאצלי הווילדים פחות מתבטאים בנגיעות, קשה להסביר את התנועות האלה כמו ריחוף כזה קרוב מאוד למיטה או שרק הרגליים או הראש נוגעים במיטה והגוף כאילו מסתובב על ציר כזה וזה מלווה לפעמים גם בכל מיני הזיות בעיקר אורות וצבעים

makron2

New member
המשך..

"משהו כמו 2-3 דקות" זה באמת דיי הרבה זמן. "התעוררתי והיתה אווירה קצת מוזרה" - זה כנראה התעוררות מדומה ויש לבצע *בדיקת מציאות. "פחות מתבטאים בנגיעות" - הלילה היה לי כמה ויילדים ואחד מהם עם מישהי מבוגרת שנגעה בי,זה היה קצת מרתיע אבל ידעתי שזה רק חלק מהמעבר וזה עבר מהר. "כמו ריחוף כזה קרוב מאוד למיטה" - גם זה קרה לי הלילה,אולי בהשפעה של מה שכתבת אבל זה קרה בסוף חלום,ריחוף מלא בגובהה של 30 ס"מ או קצת יותר,עצמתי עניים שוב בכוונה לחזור לחצלול דיי מהר מצאתי את עצמי שוב מתעורר התעוררות מדומה,עשיתי בדיקה והמשכתי את זה בתור חצלול. "הרגליים או הראש נוגעים במיטה" שהרגליים נוגעות תבדוק אם אתה יכול למשוך/לדחוף את עצמך מהמיטה עם הידיים. אם הראש אז אפשר לדמיין הרגשה שכאילו אתה קופץ ראש למיטה או להמתין עד לשינוי. "כל מיני הזיות בעיקר אורות וצבעים" - זה מסמן בדרך כלל שעדיין צריך להמתין. הכי חשוב בדיקות אחרי הדברים המוזרים..

למעלה