נידוי מהחברה
שלום לך אושרת, אני חושב שאם התלמידה הזאת מנסה לנדות אותך זה בגלל הקנאות הגדולה שיש לה כלפייך, היא מקנאה בהצלחה שלך כלפי דברים שקורים לך. הילדה הזאת לא שווה אפילו מחשבה אחת שלך של באסה או דיכדוך, תחשבי על סיטואצייה של חייה שמסמנת את המקום שלה, אם את תנסי להכנס לטיריטורייה שלה , החייה הזאת תתעצבן עלייך בגלל שהיא סימנה את הטיריטורייה הזאת לעצמה, ואני חושב שכך הילדה הזאת מרגישה, שאת מתחילה להשתלט על העיניינים, אחרת מה הסיבה שהיא עושה את זה? אותך צריך לעניין רק דבר אחד, את עצמך , רק הנפש שלך צריכה לעניין אותך והטוב שלך, את לא צריכה להתעסק במחשבות מה חושבים עלייך, כי זה לא נכון שזה מה שחושבים עלייך זה מה שאת מכניסה לראש בגלל סיטואצייה שקרתה לך. אנשים לא באמת קמים בבוקר ואומרים "וואיי איך לא בא לי שאושרת תבוא היום לבית ספר" זו את שקמה בבוקר וחושבת "וואיי איך לא בא לי ללכת לבית הספר בגלל שחושבים עליי ככה", אנשים אחרים לא באמת מתעסקים במחשבות האלה , אלה מחשבות שנמצאות אצלך בזמן המשבר. אולי הילדה הזאת חושבת על זה רק בסיטואצייה של חברים, שהיא רוצה להיות יותר מקובלת אז מנסה לעשות דברים שימנעו ממך להכנס לחברה. את מבינה מה אני מנסה להגיד לך1?!?! לא משנה גם אם זאת המחשבה שלך, אל תלחמי בזה, ואל תצאי למלחמה, תראי את הבגרות שלך ותראי שזה לא מעניין אותך, תני לה לטחון את המים ואת תמשיכי בסדר היום שלך. לדעתי הילדה הזאת ממש מפחדת מהצל של עצמה, אדם חיי את עולמו ואת מחשבתו ואיש אינו יכול לדעת לעולם מה עובר בראשו, רק את עצמך. אל תפתחי לעצמך מחשבות על דברים שקורים לעצמך בראש. תני לה לטחון מים כמו שאמרתי והמשיכי את חייך. אני יגלה לך סוד קטן שאת בטוח יודעת- שאת מחייכת ומתכוונת לזה את לא מבינה כמה משמעות יש לזה כלפי חוץ, כמה את חזקה. תמשיכי לחייך ותמשיכי לחיות, רוב המחשבות נמצאות רק בראש שלך מה אנשים אחרים חושבים או עושים. שהיא תעשה מה שהיא רוצה ושאת תמשיכי לעשות מה שטוב לך !!!