ניגון נער עברי

ניגון נער עברי

יש ניגון העובר בארץ הזו והוא ניגון חליל עתיק והוא לחן עתיק נושן הנוסך תחושות בלבבות של אומץ,עידוד ונחמה בוקעים מחליל נער עברי הרועה צאן אביו בשדות. הלוואי והייתי זוכר והייתי מעלה על תו כך היה עובר בכתב אל שורות הנוגנים, אך הוא נשכח מעין בסערת התקופות מידי פעם יעלה בשעה נדירה של סער בלב נביא או מנהיג לרעות צאן עמו ולהנחותו בדרך ישרה יש ניגון העובר בארץ הזו יש ניגון

Sarika

New member
אביב יפה מאד, מאחלת לך שניגונייך

היפים יקראו וישמעו.

Sarika

New member
ולי משום מה זה הזכיר את אלתרמן

"עוד חוזר הניגון שזנחת לשווא והדרך עודנה נפקחת לאורך......"

יפה אביב הניגון שלך הזכיר לי את

הניגון של הרבי נחמן מבסלב, שירת העשבים. דע לך שכל רועה ורועה, יש לו ניגון מיוחד משלו...........

angelici

New member
אביב אני יודעת,,,שיש../images/Emo79.gif

במוסיקת השנטי בחנויות מיסטיקה דיסקים נעימים ומרגיעים הן של ניגון חליל והן של נעימות אחרות ציפורים,ים,טבע ועוד(משולב),,,תמיד תוכל להכנס לאחד החנויות אלו להקשיב ולבחור לך ממה שערב לאזניך,אני עוד לא שמעתי דיסק שלם רק של חליל אם תדע אשמח להידע כי גם אני מאוד אוהבת את ניגון חלילם של הרועים.

לכל אחד הניגון שהוא אוהב

תודה על המשובים שלכם
אני אישית אוהב את ציוצי הציפורים, ואני עדיין לא שמעתי את שירת אדום החזה(שזו העונה שלו)

רותי ב.

New member
אהבתי את השיר

הזכיר לי את "החליל" "החליל - הוא פשוט ועדין וקולו כמו קול של הלב... החליל"... יש המשך אבל אוסרים לצטט שירים שלמים. (גזירה שקשה לעמוד בה) ולא זוכרת מי כתב את השיר. בכל אופן, אהבתי מאד את שלך, ואתה יודע, גם כשאין ניגון, לעיתים חשוב להביא את המילים שאתה רושם לתודעה של כמה שיותר אנשים. הניגון עוד יתווסף אל המילים המכושפות בשעת רצון.

למעלה