ניגון בלי צלילים!

ניגון בלי צלילים!

כמו כוכב זוהר בשמי רקיע,אך מוסתר בצל ענן של אובך, כך אני בתוך תוכי מבקיע מסכים של ערפל וחושך. בן אדם חכם יודע ספר, בן תרבות מכיר הכל סביב, אם האני אינו יוצר כל קשר ולעצמו בכלל אינו חביב. תמיד סברתי כי החכמה דבר סבוך, דברים פשוטים נחלתם של המונים, אך מול עיני יש מחזה הפוך פשטות של מקרים בחלקם של נבונים. אולי יאיר ביום אחד השחר, וקרן תשולח מתוך תוכי, אלומה אחת חדה כעין התער תבקיע את חדרי חושכי. אולי תופיע שמש מעל כל האפור המתאדה כמו השנים, אולי אשקוט ולא אסע סחור סחור בסיבובים קטנים. אולי אכן אני נוסע ובתוכי כלל איני נוגע, אך אם אוסיף ואתייגע אדע כי גם את זו איני יודע. ואולי סביב הכל ינוע עולם דוהר בלי גלגלים ואני הוא זה שלא ינוע כמו ניגון בלי צלילים. אך לבסוף וודאי תופיע התיזמורת בריחוף, מתוך ענן חיוך מרגיע בתוך תוכי - ליטוף! כי--- לא טוב היות האדם לבדו מה חדל הוא האנוש עטוף בגפו, אכן טעים הוא הלבד - לרגע קצר. הו,בהתמשכו- יעיק המיצר. גם עלה נושר בשלכת אינו לבד חבר במשפחה השייכת אל האילן הנכבד. כמו עלה ללא אילן או בד, כמו טלה ללא רועה ועדר - נאבד! להיכן שייך עלה כמוני?? או - מי הוא הרועה הנכבד ??? --- (כשמאבדים את הכיוון וקשה לדעת לאן שייכים מסיבה זו או אחרת... זה התוצאות! |עצוב| לי! מרגישה אבודה בים הסיוטים והעלבונות.... )

וואו ...

אני נדהמת מהכתיבה היוצאת דופן והמיוחדת שלך.....אין מילים לתאר כמה נשאבתי לתוך המילים שיצאו לך מהלב...תודה!!!!!!!!! תודה שגרמת לי לכזאת התרגשות....פשוט תודה! כל כך הרבה כאב עם כל כך הרבה תקווה,האור יגיע אליך ואת תמצאי את מקומך אין לי ספק..

מקסימה שלי....../images/Emo214.gif

חיבוק לא יספיק כאן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ריגשת אותי מאוד מאוד. תמשיכי לכתוב תמיד. את מחוללת נפלאות. עצוב לי שעצוב לך. שולחת לך אור שולחת לך חום איתך לאורך כל הדרך את לא לבד!!!!!!!!!!!!! אוהבת

למעלה