ניגוד ענינים? מזיקין וממחשבין

ניגוד ענינים? מזיקין וממחשבין

חברת מחשבים שאיננה מסתפקת בתפקידים מסורתיים נכנסת גם לתחום זיהום המים. ואז נוצר מצב שהיא ממחשבת בכרטיסים הרפואיים את הנזקים שהיא עצמה גורמת...זה לא נקרא "הגבלים עסקיים"? פירוש. ישנה חברת מחשבים ששמה HP. החברה הזאת כיום גם מייצרת את הדיו למדפסת. המדפסת הזאת נמצאת בכל בית ובית ובייחוד בבנייני משרדים (ואיפא שהוא כבר כתבתי, ש"חלונות" יש רק בתוך המחשב בבנינים החדשים, כמו גם בבתי החולים החדשים. האויר מגיע ממקור אחד בלבד, לכולם, יתכן במעגל סגור, לא יודעת. ובכן, יצרן הדיו מיקם את מקום הייצור ברמת הגולן. ואז, אם יש איזה שהוא נזק......הוא הראשון לדעת אותו בהיותו חברת מחשבים הממחשבת כרטיסים רפואיים, בתי משפט וכדומה. מה יש בתוך הדיו למדפסת.......לא יודעת. אבל קוראים להם "אינדיגו" והם יושבים בנס ציונה. נס ציונה זה איפא שעבד ד"ר טיבריו שווארץ.....שלא מצליח לאתר נפגעי חיסון, וששותפו לדסק נכלא ל 18 שנים על בגידה. אבל למה פתאום זה מעניין אותי?

"סינרגיה" - גיליתי איש בשם FULLER

והוא היה נשוי לאשה ששם משפחתה היה HEWLETT כמו של המחשבים HP. ועכשיו מתחיל החלק המבדר........ אתם יודעים מי היה הארכיטקט ששבר את מוסכמות הארכיטקטורה והחל לתכנן קירות ללא חלונות למשרדים" ומאז כל המשרדים נבנים ללא חלונות? FULLER. עכשיו אני חושבת שהחיבור בין "נסציונה" (דרך אגב גרתי שם מאז שנולדתי) "אביגדור קהלני" חברת המחשבים HP (הבעלים של אינדיגו יצרן הדיו).....יחד עם FULLER שאותו הזכרתי...מביא כאן את השאלה, מדוע חשוב ליצרן המחשבים ליצור דיו למדפסת שתמוקם באיזור לא מאווורר? התשובה שלי.......זהו ניחוש כמובן......פרס נובל לכלכלה כהנמן.......מדינול. העלמותה של דנה בנט והעלמותו של גיא חבר, הם שסייעו לי לפתור את התעלומה. משהו לא ברור?

תעשייה משרדית תומכת בתעשיה רפואית

הבנתם? זאת הסינרגיה. מטרת הדיו היא כנראה להביא להזדקקות למוצרי מדינול ואולי גם לדיאליזות והדמיות. מחוכם?

למעלה