ניגודים

חן (*_*)

New member
ניגודים ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

(הרהורים של שבת בבוקר ) ניגודים צוחקת בוכה שונאת באהבה חיה ומתה באותה השעה. יכולה להיות נאמנה ללא סייגים כשבינתיים עיניי בוחנות את כל העוברים והשבים. אדישה מול קבצן "עובד" בצמתים, סובב בין מכוניות ומטריד נהגים אך כשילד אחד בודד יושב ומחניק דמעה בלי אותו לעודד איני יכולה. ומה אם כל אדם עמוק עמוק בתוכו הוא כמוני, כמו כולם, אין דבר המוחלט בו? רוצה להיות שלך אך לא להיות תלויה להיות עצמאית ולא בודדה. לחבק ולתת לקבל חזרה, לגעת בלב ולא להיפגע. ברצוני לאהוב עד כלות נשמתי אך שהלב לא יצרוב אם תעזוב אותי. כל הרצונות הבלתי אפשריים אי אפשר להיות כל ההפכים. אך עם כל הניגודים בתוכי מי אהיה אם לא אני ?

חןןןןן../images/Emo24.gif השיר שלך מקסיםםםם

השיר שלך חן,מחבר אותי אל השיר שאני כתבתי,ושוב ושוב ממחזרת אותו. רוצה אותך רוצה לצאת מתוך הערפל מתוך הצל, רוצה לגעת לא רק בך לא רק בגופך, רוצה לגעת בכולך בקולך בפעימות ליבך! לפסוע עמך באותו השביל לו רק ידעתי לאן אותי יוביל. מחישה צעד עוצרת שתיים הושט לי יד, נצעד בנחושתים. תגיד לי היי תגיד לי וי רק אל נא אל תגיד לי די. רוצה-לא רק רגע קסום אחד, לא רק רגע של גוף אחד, לפסוע עמך יד ביד ליישר אליך בגאון המבט, רוצה לנשום אותך אל תוך חיי רק אל נא אל תגיד לי ביי. עדינה-ו

יש ניגוד אחד,חן

שבו את מבקשת ממש יותר מידי: "ברצוני לאהוב עד כלות נשמתי אך שהלב לא יצרוב אם תעזוב אותי" אין חיה כזו,לדעתי אם הלב לא יצרוב לא אהבת עד כלות זו דעתי.

חן (*_*)

New member
נחמד מצידך קקטוסי שמצאת רק ניגוד

אחד בלבד, מכיוון שאני כולי ניגודים מן הסתם

למעלה