ניב שלום

עטרה ב ט

New member
ניב שלום ../images/Emo13.gif

אני מנסה לרזות כבר המון זמן ולא מצליחה. במשך כמה שנים אכלתי מאקרוביוטי (אבל עם חלבונים מן החי) והצלחתי לרזות וגם לסדר את כל ההורמונים שלי שישבו במקום, אבל נמאס לי ואני לא מסוגלת להמשיך. עכשיו אני מנסה לרזות ולא מצליחה, התחלתי לעשות ספורט (חודש בערך) וזה גם לא ממש עוזר בינתיים. יש לי בעיות הורמונליות זה דבר ידוע, השאלה היא אם בכל זאת יש דרך להרזות והאם יש תפריט מומלץ. בינתיים אני מנסה את התפריט הזה: בוקר: גרנולה עם יוגורט עזים צהריים: חלבון מן החי עם ירקות מבושלים ערב: דגן עם ירקות (חיים או מבושלים) ופרי. אני שותה מעט מאוד רק תה או מים אבל טוב לי עם זה ולא היתי רוצה לשנות את זה. מה דעתך ? עוד משהו, הדברים שהכי קשה לי לעמוד בהם זה שוקולד וגלידות, אני מנסה כמה שיותר להפחית חיטה וסוכר אבל זה מאוד קשה לי
.

בעיות הורמונליות

קשה לתת תשובה כאשר לא ידועות מה הבעיות ההורמונליות שלך. בכל אופן מים נחוצים לגוף ובלעדיהם הוא אינו מתפקד כראוי , ההמלצה המינימלית!!! היא 2 ליטר ביום בקיץ יש לשתות יותר. הדבר חשוב גם כי בד"כ מבלבלים תחושת צמא עם רעב. לכן זה הרגל שתהיי חייבת לשנות. כמו כן בפורום אי אפשר להתאים תפריט אישי טוב לאדם.

למעלה