ניב, שאלה חשובה

ניב, שאלה חשובה

שמי יובל, מוכר בכינוי ג´ינג´י בפורומי הארץ והעולם. אני נכנס לשגרת כושר הכוללת ריצות ואימונים בסיסיים (4-6 ק"מ 3 פעמים בשבוע) יותר חשובה לי סיבולת הגוף וחוזק העצמות מאשר המראה והחיטוב. שאלתי היא כזאת: ידוע, שביום יום גוף האדם צורך המון חומרים מאוד לא מועילים (סינטטיים וכימיים) באותו הקשר אספר שהייתי פעם ממש מכור לקולה (שעונה על הקטגוריה הנ"ל) אבל נגמלתי, אומנם, כעת אני שותה מיצי פרות שונים, וכולם אומרים לי שממש אין הבדל ושנהם "הורסים " את הגוף באותה מידה... אין לי מושג מה נכון... קלוריות ... סוכר...ממש אין לי מושג ! מה הכי טוב לשתות ? מה הכי פחות מזיק לגוף ?? השאלה מכוונת גם לאוכל... יותר פחממות...פחות שומנים ?? כמובן, שאנני רוצה תשובה של"צריך מתכון מדוייק וכו´" כי הכושר שאני עושה הוא סתם... בבית, ללא שום השגחה או מעקב.......... תודה יובל

יובל שלום

מיצי פירות עדיפים על סוכר בגלל החומרים שנשארים במיץ לאחר סחיטת הפרי. ואותם אין בקולה. אבל הדרך המומלצת לצרוך פירות היא אכילתם. השתייה המומלצת היא כמובן מים. אם אתה לא אוהב את טעם המים בביתך אתה יכול למצוא מים מינרליים בטעם האהוב עליך, הטעם כמובן מושפע מהמינרלים במים. ובקשר למזון. פחמימות - פחמימות צריכות להוות את מרבית המזון 50-70 אחוז. מרביתם צריכות להיות פחמימות מורכבות. כלומר לבוא ממאכלים כמו לחם, אורז,פסטה וכ"ו. מעט פחמימות פשוטות שנקראות גם סוכרים. והם צריכות לבוא מפירות וירקות. כמה שפחות מסוכר אם בכלל. כל שאר המזון יורכב מחלבונים ושומנים כאשר הצריכה של מאכלים חלבוניים תהיה יותר גדולה במשקל. הסבר הזה הוא דיי כללי ולחלק מהמיקרים הוא לא יתאים. הוא מתאים לרוב האוכלוסיה הבריאה

KLIEGER

New member
תוספי תזונה

שלום ביכלתי לעזור לך לפתור את בעייתך. הנני מייצגת חברת אמריקאית שעובדת עם נסיון של 22 שנה ב-52. מדינות. עם רשיון של משרדי בריאות באותן מדינות. מוצרינו מנקים את הגוף מכל פגעי המודרניזציה (שומנים רוויים, צבעי מאכל, זיהום אויר, טוקסידים,כימיקלים, זרזים, הורמונים ועוד) ומשלימים לגוף וויטמינים מינרלים וחומצות אמינו. גוף נקי ובריא יודע לעשות את מלאכתו נאמנה. הרבה מהבעיות פשוט נעלמות ומתאזנות. אני אישית עובדת ומטפלת בבעיות שונות עם נסיון ותוצאות מוכחות כבר 7 שנים. ראה אתר: www.magicdiet4all.com ופנה/י לאסתי בטלפון: 04-9836734 052-663865 בברכה, אסתי

למעלה